Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Va multumim pentru intelegere!

Clorur (Clorura de Calciu), 750 g - SOSA

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
SOSA 58050017 (B23443)
|  Producator: SOSA Ingredients

180 Lei (TVA inclus)

Clorur (Clorura de Calciu), 750 g - SOSA Este o sare de calciu . In tehnica sferificarii, se foloseste pentru a reactiona cu Alginat -ul in vederea obtinerii sferelor lichide. Se dizolva foarte rapid, deci nu este necesar blenderul. Clorura se dizolva in apa plata. Sferificare...
+

Clorur (Clorura de Calciu), 750 g - SOSA

Este o sare de calciu. In tehnica sferificarii, se foloseste pentru a reactiona cu Alginat-ul in vederea obtinerii sferelor lichide. Se dizolva foarte rapid, deci nu este necesar blenderul.

Clorura se dizolva in apa plata. Sferificare directa.

Sferificare directa

Pentru realizarea sferificarii directe se folosesc trei recipiente:

  • In primul se pune produsul pe care dorim sa-l sferificam si Alginat. Se amesteca cu blenderul si se lasa sa se odihneasca pana cand se elimina aerul incorporat.
  • Trebuie avut in vedere nivelul de aciditate al produsului: daca PH-ul este mai mic de 4, se adauga o cantitate adecvata de citrat de sodiu. Daca se adauga prea mult, produsul va capata un gust neplacut.
  • Al doilea recipient contine clorura de calciu: este nevoie de 8-10 g/l, in functie de dimensiunile sferelor.
  • Al treilea recipient contine apa ce este folosita pentru a spala sferele si pentru a elimina gustul neplacut al clorurii de sodiu.

Reactia Alginat-ului va avea loc cand ambele produse vor intra in contact (Alginat si Calciu), formand o crusta de gel care va gelifica in continuare catre centru. De aceea aceste sfere trebuie servite imediat deoarece nu se poate opri reactia de solidifiere. 

Dozaj: 8-10 g/l

Ingrediente: clorura de calciu (E509).

A se pastra la loc uscat si racoros.

Cutie: 750 g

Producator: SOSA Ingredients, Spania 

Reteta

Sfere de cafea

Caviar / Sfere

  • 200g Apa minerala (plata)
  • 40g zahar
  • 10g Pasta de Cafea Arabica Sosa
  • 3g Alginat Sosa

Baie

  • 1l Apa minerala
  • 8g Clorura de Calciu Sosa
Producator:
SOSA Ingredients

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri

Recomandari - Produse similare (din aceeasi categorie)

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: