Nicio postare gasita
Este o sare de calciu. In tehnica sferificarii, se foloseste pentru a reactiona cu Alginat-ul in vederea obtinerii sferelor lichide. Se dizolva foarte rapid, deci nu este necesar blenderul.
Clorura se dizolva in apa plata. Sferificare directa.
Sferificare directa
Pentru realizarea sferificarii directe se folosesc trei recipiente:
Reactia Alginat-ului va avea loc cand ambele produse vor intra in contact (Alginat si Calciu), formand o crusta de gel care va gelifica in continuare catre centru. De aceea aceste sfere trebuie servite imediat deoarece nu se poate opri reactia de solidifiere.
Dozaj: 8-10 g/l
Ingrediente: clorura de calciu (E509).A se pastra la loc uscat si racoros.
Cutie: 750 g
Producator: SOSA Ingredients, Spania
Reteta
Sfere de cafea
Caviar / Sfere
Baie
Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).
Timpul de livrare:
Cost expediere Fan Courier:
Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.