Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Condiment Fuji Sunomono, pentru marinade, 360ml - Lio Jyozo, Japonia

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
PALMI NISLI16
|  Producator: Lio Jyozo, Japonia

75 Lei (TVA inclus)

Condiment Fuji Sunomono, pentru marinade, 360ml | Ingrediente japoneze “Sunomono” sunt preparate din ingrediente marinate in otet, in special legume sau cruditati. Condimentul Fuji sunomono este obtinut din otet de orez Junmai Fujisu Superior, sos de soia si mirin, fiind ideal pentru...
+

Condiment Fuji Sunomono, pentru marinade, 360ml | Ingrediente japoneze

“Sunomono” sunt preparate din ingrediente marinate in otet, in special legume sau cruditati.

Condimentul Fuji sunomono este obtinut din otet de orez Junmai Fujisu Superior, sos de soia si mirin, fiind ideal pentru asezonat salatele de alge, sepia cruda, caracatita, crustacee si moluste.

Este simplu de folosit: se picura pe preparat, se amesteca putin si se lasa cateva minute la marinat.

Recomandari culinare: excelent cu salatele de vongole, midii, tartar de langustine sau de creveti, felii de urechi de mare, lamele de sepie cruda sau de caracatita, salate de alge, kombu oparit, fileuri crude de macro sau de sardele, moluste crude.    

  • Ingrediente: otet de orez, apa, zahar, sos de soia alb shirotamari (grau, sare, alcool de orez shochu), mirin (orez glutinos, koji de orez, alcool de orez shochu), zahar de trestie, fulgi de bonita uscata katsuobushi, alge kombu.
  • Alergeni: contine soia, gluten (grau), peste.  
  • Origine: Kyoto, Japonia 
  • Sticla: 360ml 

A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Dupa deschidere, se pastreaza in frigider. 

Producator: Lio Jyozo, Japonia 

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

  • Valoare Energetica: 278 kJ/65kcal
  • Grasimi: < 0,3 g
  • din care, acizi grasi saturati: < 0,01 g
  • Carbohidrati: 16,4 g
  • din care, zahar: 12,9 g
  • Proteine: < 0,5 g
  • Sare: 2,03 g 

LIO JYOZO

Produce sake si de otet inca din anul 1893. Este renumit pentru oteturile sale de orez si pentru sake. Folosesc numai orezul cultivat de ei pe terase, fara pesticide, in regiunile Tango si Kyoto. Este singurul producator de otet din Japonia care controleaza intreg procesul de productie, de la cultivarea si recoltarea orezului la fermentare si imbuteliere. Se cultiva fara pesticide de peste 50 de ani.  

Lio Jyozo produce propriul malt de orez, creand propriul sumoto-moromi, sursa otetului. Ei produc manual maltul de orez, ingredient esential pentru fermentarea sake-ului. Totul se produce dupa metode ancestrale ce garanteaza o calitate ireprosabila si gusturi si savori inegalabile.

Oteturile se obtin printr-o metoda traditinala denumita fermentatie statica. Bacteriile acetice sunt cultivate pe suprafata vaselor si sunt lasate sa fermenteze lent timp de 80 pana la 120 de zile. Aceasta metoda de durata necesita multa munca si intuitie din partea specialistilor, dar ajuta la obtinerea unui otet delicat si foarte aromat. Fermentarea este urmata de o maturare de minimum 8 luni pentru a conferi otetului o nota eleganta. In timpul acestei perioade, otetul este tranzvazat continuu dintr-un vas in altul pentru a-i rotunji gustul. 

Recomandam oteturile Lio Jyozo pentru:
- Marinarea pestelui gras: macrou, sardele.
- Deglasarea maruntaielor si a legumelor la tigaie.
- Marinarea radacinoaselor (telina, gulii, napi, ridihi).
- Sosuri dulci-acrisoare.
- Dressing-uri si vinegrete.
- Asezonarea molustelor crude si a stridiilor.
- Ungerea pieptului de porc.

Producator:
Lio Jyozo, Japonia

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri