Nicio postare gasita
Shio kôji este un condiment traditional japonez, pe baza de orez fermentat, sare si apa. Se folosea pentru a prepara “tsukemono” si pentru peste uscat sau fermentat.
Incepand cu secolul 18, utilizarea sa a crescut vertiginos, fiind folosit de bucatarii japonezi pentru a marina carne, foie gras, peste, legume (dovlecei, vinete, tomate, sparanghel etc).
Confera fragezime, suculenta si gust complex.
Ingrediente: Kôji de orez (orez zaharificat), apa, orez lipicios, sare de mare (salinitate: 11%), alcool din trestie de zahar.
Borcan: 1Kg
A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina (de preferat, in frigider). Dupa deschidere, se pastreaza in frigider.
Producator: Kankyo Shuzou, Japonia
Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)
Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).
Timpul de livrare:
Cost expediere Fan Courier:
Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.