Condimet Umami-so cu Miso de Orz si Trufe, 50g - Hayakawa Shoyu Miso, Japonia

0.00
(0 Review-uri) Scrie un review
PALNISHMPT

Producator: Hayakawa Shoyu Miso, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR


9000 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plăți Securizate prin iPay BT
Livrare Curier RAPID
  • Livrare produse
  • ATENTIE! Conditii de Plata Speciale

DESCRIERE produs Condimet Umami-so cu Miso de Orz si Trufe, 50g - Hayakawa Shoyu Miso, Japonia | Ingrediente Japoneze

Condimet Umami-so cu Miso de Orz si Trufe, 50g - Hayakawa Shoyu Miso, Japonia

Condiment pe baza de miso de orz maturat indelung si uscat, de o calitate deosebita. Miso de orz este un condiment fermentat produs din orz, o particularitate care il diferentiaza de alte tipuri de miso si care depinde mult de zona de productie, Miyakonojyo, in prefectura Miyazaki, o regiune influentata masiv de muntii Kirishima si de cascadele Sekinoo, rezultand un miso cu o savoare specifica.

Productia de miso de orz nu reprezinta decat 4% din totalul de miso produs in Japonia!

Obtinut prin metode traditionale, acest miso potenteaza savoare compexa si aromele unice ale orzului.

Spre deosebire de pasta de miso, pudra si fulgii de miso reprezinta un salt calitativ in ceea ce priveste versatilitatea aplicatiilor in noua cultura alimentara.

Aceasta pudra are un gust unic si poate fi folosita pentru a potenta gustul umami, fiind ingredientul secret al multor patiseri si ciocolatiei niponi.

Asocierea dinte umami si salinitate, care este diferita de simpla sare, contribuie intr-un mod delicat la rotunjirea gustului intr-o maniera sanatoasa. Este un produs recomandat pentru a gati in armonie cu ansamblul, punand accent pe echilibru.

Intensitatea aromelor si gustului de trufe este surprinzatoare.

Umami din miso este acidul glutamic ce are un efect sinergic in combinatie cu o multitudine de ingredinete, cum ar fi si tomatele. Umami din carne este acidul inosinic, fiind un aminoacid diferit de cel glutamic, avad si el efect sinergic.

Se spune ca efectul sinergic al ingredientelor umami este o multiplicare si nu o adunare. Fara nicio indoiala gustul se va imbunatati prin simpla adaugare de pudra miso, miso poseda un gust umami complex care sporeste caracterul delicios al smantanii.

Enzimele continute in miso sunt vii. Enzimele vii ajuta la fermentare si modifica gustul si culoare. Datorita fermentatiei lejere, gustul dulceag se intensifica si gustul devine mai complex pe masura ca fermentarea progreseaza. Astfel se pot aprecia diferentele de dulceata si complexitate.

  • Recomandari: oua ochiuri, paste, orez, risotto, carpaccio de peste sau de carne, tartar de peste sau de crusacee, saint-jacques, peste cu carnea alba, carne la gratar (vita, miel, porc), branza proaspata de capra, salata de fructe de mare, foie gras, piept de rata, carne de vanat la gratar.
  • Ingrediente: 85% miso de ORZ (ORZ, SOIA, sare, aspergillus oryzae), sare, aroma naturala de trufe, trufe albe, trufe bianchetto.  
  • Alergeni: contine gluten (orz), soia.
  • Origine: Miyazaki, Japonia
  • Flacon: 50g
  • A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina.
  • Producator: Hayakawa Shoyu Miso, Japonia

Hayakawa Shoyu Miso

Hayakawa Shoyu Miso a fost creata in anul 1855, in era Meiji din Japonia. Are o istorie de peste 130 de ani pe parcursul careia intreprinderea a continuat sa evolueze impreuna cu timpurile, incercand mereu sa raspunda cerintelor pietei in constanta evolutie, dar fara a slabi dorinta de a produce cel mai bun gust posibil. Hayakawa Shoyu Miso isi doreste sa contribuie la cultura alimentara producand in fiecare zi alimente delicioase, sanatoase si utile atat oamenilor cat si comunitatilor.

Firma a aplicat intotdeauna cele mai inalte standarde de siguranta alimentara, iar recent a obtinut cea mai inalta certificare de siguranta alimentara din lume: FSSC22000

Hayakawa Shoyu Miso, condusa de Kaworu HAYAKAWA, a saptea generatie, a inventat tehnologia pudrei de miso:

„Noi am continuat sa producem alimente fermentate de inalta calitate, cum ar fi miso si sos de soia, pentru a conserva gusturile locale incarnate in supa miso.

Miso are o cultura alimentara in fiecare regiune similara din punct de vedere al terroir-ului. Conceptul de terroir, specific vinului, in care strugurii din acelasi soi sunt cultivati pe soluri specifice fiecarei regiuni, iar aceste caracteristici sustinute prin fermentatia alcoolica dau vinuri complet diferite. 

Miso este similar acestui concept de terroir, dar caracterul local se exprima prin cultura locala formata de artizani. Fiecare regiune este mandra de „gustul local”, cum este miso de orez din Shinshu, miso de soia din Aichi, miso dulce de Kansai si miso de orz din Kyushu, suntem o intreprindere care pastreaza gustul satului Miyakonojo timp de sapte generatii. Ingredientele speciale, dar si indeile noastre in ceea ce priveste retelele, procedurile unice, metodele de conservare si resursele de apa sunt elemente importante ale fiecarui produs. Aceasta lunga traditie, ce se perpetueaza din timpuri stravechi si pana astazi, seamana cu arta contemporana.

Metoda Kyushu este mandria noastra. Fabrica este situata in sudul insulei Kyushu din Japonia. Cultura alimentara din Kyushu este reprezentata de bucataria bazata pe gustul dulceag. De aceea sosul de soia si miso sunt sunt mai dulci decat cele din in alte regiuni ale Japoniei.

Regiunea detine o cultura unica in care mucegaiul koji, o ciuperca de fermentatie esentiala in producerea de miso si de sos de soia, este deasemenea specializata in productia de miso de orz. In comparatie cu miso produs din orez decorticat, miso de orz contine nutrienti complecsi care ii confera o bogatie unica a gustului si aromelor.

Alimentele fermentate au un gust fascinant, umami - format din amidon si proteine descompuse.

Miso de orz contine mai putin amidon decat miso de orez decorticat. De aceea miso de orz, pe care il producem noi, este de fapt un aliment nu prea dulce, fata de complexitatea materiilor prime care il compun, ceea ce permite o mai buna percepere a aromelor.

Pudra de miso este o creatie imposibila:

Pudra de miso, care beneficiaza din plin de gustul UMAMI, a fost creata de catre Hayakawa Shoyu Miso cu ajutorul unei tehnologii unice.

Acest miso sub forma de pudra are aceeasi calitate ca si cel aprobat de  Miso Artists. Acest miso are enzimele permanent active, pe care corpul le digera si le absoarbe cu usurinta.

Noi ne dorim ca miso sa fie folosit mai mult in gastronomie, printr-un fusion cu alte ingrediente si preparate. Bineinteles, se poate folosi in supa miso, dar ne dorim sa fie folosit si impreuna cu branzeturi, condimente si deserturi.

Intalnirea cu condimente necunoscute ne ajuta sa realizam profunzimea tot mai crescanda a traditiilor noastre.

Pudra de miso ne ofera ocazia de a ne deschide orizonturile cultural-gastronomice.”

Detalii speciale

Origine:
JP
Producator:
Hayakawa Shoyu Miso, Japonia
Info STOC:
STOC FURNIZOR

Declinarea Responsabilitatii

FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.

Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare, produsele livrate putand diferi in ceea ce priveste culoarea, aspectul si textura. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea vizualizata pe un anumit tip de monitor folosit de client si cea a produsului în sine.

Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat. Informatiile din descrierea produselor noastre sunt furnizate cu scop informativ, nu reprezinta si nu inlocuiesc fisa tehnica sau orice alt document oficial al producatorului privind specificatiile tehnice, de depozitare si de utilizare.

De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul, etichetele si instructiunile produsului, inainte de a-l utiliza sau consuma, precum si orice alte informatii pe care producatorul le pune la dispozitie online, scris sau pe canalele sociale oficiale.

FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru folosirea necorespunzatoare si/sau in necunostinta de cauza, ori abuziva, a produselor comercializate de noi, indiferent de situatia in care aceasta s-a produs.

Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Reviews

Review-uri:
0.00 (0 Review-uri total)
  • 5 stele
    0
  • 4 stele
    0
  • 3 stele
    0
  • 2 stele
    0
  • 1 stea
    0
Ai folosit acest produs?
Spune ceva despre el pentru a-i ajuta si pe altii sa ia decizia corecta
Arata review-uri cu:
5 stele (0 Review-uri)
4 stele (0 Review-uri)
3 stele (0 Review-uri)
2 stele (0 Review-uri)
1 stea (0 Review-uri)

Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs