Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Cooking in Marfa - Virginia Lebermann, Rocky Barnette

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
MM9781838660499

250 Lei (TVA inclus)

Cooking in Marfa - Virginia Lebermann, Rocky Barnette  In limba engleza. Un tezaur de eseuri, retete si imagini ce prezinta oamenii si mancarea din Marfa, Texas, si restaurantul sau de top - The Capri. Cooking in Marfa prezinta un neobisnuit orasel din desertul West Texas si, in...
+

Cooking in Marfa - Virginia Lebermann, Rocky Barnette 

In limba engleza.

Un tezaur de eseuri, retete si imagini ce prezinta oamenii si mancarea din Marfa, Texas, si restaurantul sau de top - The Capri.

Cooking in Marfa prezinta un neobisnuit orasel din desertul West Texas si, in acest oras, o oaza de fine-dining in cel mai improbabil loc posibil. The Capri exceleaza in a servi un spectru de oaspeti atrasi de Marfa, de la localnici si cowboys la artisti, membri in consiliile muzeale si turisti avizati. Infatisand mai mult de 80 de retete inspirate de ingredientele locale, aceasta este o istorie a unei comuniati unice transpusa prin lentilele gastronomiei, impartasind bucataria si figurile care fac The Capri o destinatie prin el insusi.

Virginia Lebermann provine dintr-o familie de fermieri stabiliti in Texas de peste 100 de ani. Ea a co-fondat organizatia artistica Ballroom Marfa si co-detine Thunderbird Hotel si The Capri.

Rocky Barnette este chef-ul si co-proprietarul The Capri. A crescut in Carolina de Nord si a lucrat in restaurantul de trei stele Michelin “The Inn at Little Washington” in Washington, Virginia timp de un deceniu inainte de a se reloca in Marfa.

Detalii:

  • Cartonata: 256 pagini
  • Format: 270 x 205 mm
  • Ilustratii: 125
  • Editura: Phaidon
  • Limba: Engleza
  • Anul publicarii: 2020

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri