Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Coppa de Pata Negra, Iberico Bellota, Ceafa de Porc Iberic, cca. 1,6Kg - Joselito, Spania

Pret aproximativ: 592 Lei
DISPONIBIL LA COMANDA Ce inseamna Disponibil la Comanda?
SFVV241018
|  Producator: Joselito

592 Lei (TVA inclus)

Coppa de Pata Negra, Iberico Bellota, Ceafa de Porc Iberic, cca. 1,6Kg | Mezeluri, Sunca, Jamon ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Pret brut: 370 Lei/Kg Joselito: lo mejor Jamon del Mundo. Este...
+

Coppa de Pata Negra, Iberico Bellota, Ceafa de Porc Iberic, cca. 1,6Kg | Mezeluri, Sunca, Jamon

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Pret brut: 370 Lei/Kg

Joselito: lo mejor Jamon del Mundo.

Este preferat de totii chefii cu 3 stele Michelin din Spania. 

Ceafa de porc iberic maturata cel putin 6 luni. Este foarte apreciata datorita insertiilor de grasime intramusculara, cu aspect marmorat. Este suculenta si are savoare intensa.

Coppa Joselito se scoate din ambalaj cu 24 de ore inainte de consum. Se recomanda consumul la temperatura camerei (20 - 25oC).

Este coppa preferata de Massimo Bottura. 

  • Ingrediente: ceafa de porc iberic, sare de mare, piper, usturoi.
  • 100% natural. Fara conservanti, fara aditivi. 
  • Pachet: cca. 1,6 Kg

Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 1,6Kg. 

A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina. 

Producator: Joselito, Spania 

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

  • Valoare Energetica: 1850 kJ/446kcal
  • Grasimi: 35,8 g
  • din care, acizi grasi saturati: 11,4 g
  • Carbohidrati: 0 g
  • din care, zahar: 0 g
  • Proteine: 30,9 g
  • Sare: 4,1 g
Pret aproximativ:
592 Lei
Producator:
Joselito

Timp de 2 ani, porcii Joselito traiesc o viata fericita in habitatul lor natural si trec prin doua faze de ingrasare cu ghinda (montaneras). Ghindele cad din copaci intre luna Octombrie si sfarsitul lunii Martie, acesta perioada (montanera) fiind faza finala a vietii porcilor iberici.

Fiecare porc (adult) trebuie sa consume 9Kg de ghinda si 3Kg de iarba pe zi. Fiecare animal se bucura de o suprafata de aproximativ 3 hectare de padure de stejar (Dehesa). Deoarece porcii Joselito sunt sacrificati numai dupa 2 ani de viata, deci au trait si s-au miscat mai mult (fata de majoritatea porcilor iberici care sunt sacrificati la 1 an), carnea are o marmorare superioara. Deasemenea, grasimile intramusculare acumulate sunt importante purtatoare de gust - similar cu carnea de vita Wagyu/Kobe. In general, calitatea carnii creste odata cu varsta porcului.

Sacrificarea porcilor are loc, in fiecare an, dupa Montanera, de obicei la sfarsitul lunii Martie. La sacrificare, un veterinar verifica sanatatea animalelor si originea acestora.

Dupa sacrificare, carnea este macerata sub un strat de sare. Se folosesc cantitati minime de sare pentru a preveni formarea cristalelor in jamon. Apoi, suncile sunt uscate in 3 faze.

In timpul uscarii la vant se formeaza culturi de “penicillinum roqueforti” pe suprafata (acelasi mucegai care este responsabil pentru aspectul marmorat al branzei Roquefort). Aceste culturi de mucegaiuri ajuta la maturarea carnii si confera profunzime si complexitate gustului. Vara, cand temperatura creste, grasimile se topesc si mucegaiurile sunt diluate dar, cand vremea se raceste din nou, culturile de mucegaiuri se reconstruiesc.

Jamonul Joselito este bogat in acid oleic si in antioxidanti naturali, favorizand reducerea colesterolului si producerea de trigliceride.

Porcii Joselito provin din propria pepiniera, toti fiind descendenti ai animalelor din propria crescatorie. Nicun porc nu este achizitionat din afara.

Imediat dupa campania de sacrificare, chefii spanioli platesc pentru jamonul care va fi disponibil abia dupa 3 ani (achizitie en-primeur, ca in cazul marilor vinuri). Laboratorul Joselito analizeaza compozitia grasimilor din jamon pentru a stabili daca porcul a consumat suficienta ghinda (bellota) - aceasta putand fi determinata in grasime. Piesele respinse sunt declasificate in brandul secund al Joselito, denumit Jabu.

Sistemul Joselito pe scurt:

  • Porcii provin din propria pepiniera.
  • Porcii consuma garantat suficienta ghinda datorita suprafetei de 3 hectare de Dehesa pentru fiecare animal;
  • Sacrificarea are loc numai in al doilea an de viata.
  • Verificarea veterinara a porcilor din propria crescatorie: sanatate si origine.
  • Testarea grasimilor in laborator.

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare), depinzand de stocul furnizorului. Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri