Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Cutit pentru Paine, 25cm - Kasumi Masterpiece

0.00
(0 Review-uri) Scrie un review
CRMP-10B28582

Producator: Sumikama

Info STOC: STOC FURNIZOR


1.78137 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plăți Securizate prin iPay BT
Livrare Curier RAPID
  • Livrare produse

Descriere produs

Cutit pentru Paine, 25cm - Kasumi Masterpiece

Excelent pentru paine si alte preparate in crusta.

  • Lungime lama: 25 cm
  • Material lama: otel VG10 Damasc, 32 de straturi
  • Tais: zimtat
  • Duritate lama: 59-60°HRC
  • Material maner: micarta

KASUMI MASTERPIECE - KASUMI MP

Made In Seki - Japan

Seki, capitala industriei cutitelor din Japonia, este amplasat in central arhipelagului japonez. Istoria industriei de cutite de bucatarie japoneze incepe in Seki acum 800 de ani. Primii mestesugari au aparut in Seki inca din anul 1200, iar zona a fost considerata ideala pentru forje. S-a gasit, pe plan local, tot ce era necesar pentru manufacturarea sabiilor: minereul, suficient lemn de buna calitate si apa proaspata si curata din doua rauri importante.

Taisul pefect este rezultatul multor operatii de ascutire pe pietre de apa rotative speciale. Numai cei mai buni maestri din Seki ascut manual, in mai multe etape, fiecare cutit KASUMI MP. Ascutimea finala o primeste cutitul prin slefuire cu o piatra Kasumi foarte fina de granulatie 3000.

Modelul damasc al lamelor cutitelor KASUMI MP este dat de forjarea si impaturirile repetate, in mai multe straturi, a otelului de inalta calitate.

Manerul profesional al cutitelor KASUMI MP este realizat din micarta (un material compozit foarte rezistent, compus din rasini speciale in amestec cu fibre naturale) - un material foarte rezistent si insensibil la apa, la frig, la caldura, la mucegaiuri si la coroziune si cu o rezistenta in timp mult peste cea a manerelor traditionale din lemn. Lama este fixata in maner prin presiune si incalzire astfel incat sa-si pastreze forma si aspectul pentru totdeauna. Cutitele fiind confortabile si sigure in utilizare.

Frumusetea lamei, impreuna cu manerul stralucitor, fac ca aceste cutite sa fie unice!

Cutitele KASUMI MP au un aspect foarte placut si sunt extrem de ascutite: sunt perfecte pentru utilizarea in “fine cuisine”!

Metoda manufacturarii sabiilor in Seki, a fost unica in Japonia. Sabiile din Seki erau de foarte buna calitate si si-au pastrat aceasta calitate pana in zilele noastre.

In perioada 1300 - 1500 numarul forjelor de sabii crescuse deja la peste 300. Sabiile din Seki erau foarte apreciate si binecunoscute in intreaga Japonie pentru robustete si ascutimea extrema. Seki a devenit cel mai important centru de producere a sabiilor din Japonia.

Arta traditionala japoneza de producere a sabiilor a fost transmisa din generatie in generatie, pana astazi. Aceste tehnici se utilizeaza inca la manufacturarea cutitelor Kasumi.

Cutitele Kasumi sunt specifice zonei Seki. Sumikama Cutlery, producator inovativ japonez bazat pe traditie, a devenit prin cutitele Kasumi “inventatorul” cutitelor de bucatarie din otel tip damasc; adesea imitate dar niciodata egalate. Cutitele de bucatarie KASUMI MASTERPIECE (MP) sunt rezultatul imbunatatirii continue a cutitelor Kasumi.

Caracteristici:

KASUMI MASTERPIECE (MP) este o gama speciala si limitata a cutitelor Kasumi si este rezultatul dezvoltarii si imbunatatirii continue, precum si a multilor ani de experienta a companiei Sumikama in forjarea cutitelor.

Cutitele Kasumi MP sunt printre cele mai bune cutite produse vreodata.

Caracterul japonez de pe lama se traduce prin MASTERPIECE, tradus exact: “manufacturare maiastra” (Takumi).

Cutitelor KASUMI MP li se confera proprietati exceptionale prin munca si experienta celor mai buni maestri care combina traditia japoneza a forjarii manual a sabiilor cu tehnologia moderna.

Miezul lamelor KASUMI MP este din cel mai bun otel carbon japonez VG10 (cu 1% continut de carbon) conceput exclusiv pentru a fi utilizat in producerea cutitelor de bucatarie de inalta calitate. Dupa forjare, lamele sunt incalzite din nou la temperatura de 800oC, apoi sunt racite rapid - ceea ce le confera o duritate de 59 - 60o Rockwell.

Duritatea de 59 - 60 HRC este considerata optima pentru cutitele de bucatarie: taisul dureaza foarte mult (ascutime), iar reascutirea este foarte facila pe pietrele de ascutit SUMIKAMA.

Producator: Sumikama, Japonia

Detalii speciale

Producator:
Sumikama
Info STOC:
STOC FURNIZOR

Informatii Utile

FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.

Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare.

Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat.

De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul produsului.

Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Reviews

Review-uri:
0.00 (0 Review-uri total)
  • 5 stele
    0
  • 4 stele
    0
  • 3 stele
    0
  • 2 stele
    0
  • 1 stea
    0
Ai folosit acest produs?
Spune ceva despre el pentru a-i ajuta si pe altii sa ia decizia corecta
Arata review-uri cu:
5 stele (0 Review-uri)
4 stele (0 Review-uri)
3 stele (0 Review-uri)
2 stele (0 Review-uri)
1 stea (0 Review-uri)

Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs