Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Cutit pentru Ton, Maguro-Kiri, 66cm - Masahiro Tokujyo

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
0.00
(0 Review-uri) Scrie un review
SMK15447
15.20000 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plăți Securizate prin iPay BT
Livrare Curier RAPID
  • Livrare produse

Descriere produs

Cutit pentru Ton, Maguro-Kiri, 66cm - Masahiro Tokujyo

Cutit japonez traditional de inalta calitate, produs artizanal, special pentru transat ton si peste de mari dimensiuni.

Caracteristici:

  • Lama: 66cm
  • Tais unilateral
  • Otel Shirogami grade 1 (1,3% carbon) White Paper Steel: 63 - 65HRC
  • Maner din lemn de magnolie japoneza (honoki), cu guler
  • Teaca (saya) din lemn pentru protectia lamei, inclusa

Intretinerea cutitelor japoneze:

  • A nu se folosi pentru taiat sau tocat alimente inghetate sau oase. Lama este foarte dura si se poate ciobi.
  • A se pastra curate si uscate dupa folosire. Cutitele din otel-carbon ruginesc cu usurinta.
  • Daca nu sunt folosite o perioada indelungata, se ung cu ulei de camelie sau de masline si se infasoara in hartie de ziar.
  • Pentru ascutire se recomanda folosirea pietrelor speciale de ascutit cutite.

Producator: Masahiro, Japonia

Masahiro Tokujyo

Cutite traditionale de inalta calitate.

Tokujyo(特上) = first class, superior in japoneza. Masahiro nu produce numai cutite “moderne” si high-tech, ci fabrica si cutite de maniera traditionala. In Romania, acest tip de cutite este apreciat doar de catre cunoscatori, dar in Japonia reprezinta standardul.

Otelul Shirogami este, impreuna cu Aogami, cel mai dur otel-carbon, cu o cantitate foarte redusa de impuritati. Exista trei grade de oteluri Shirogami #1, #2 si #3, #1 fiind cel mai concentrat in carbon, deci cel mai dur dupa o forjare adecvata. Este foarte dificil de forjat si, fiind atat de scump, este prelucrat de cei mai buni specialisti. Rezultatul este de o duritate maxima pentru un cutit de bucatarie: 63 ~ 65 HRC.

Ca majoritatea cutitelor produse din aceste oteluri, miezul este acoperit de o manta protectoare, ca un la cutit damasc in 3 straturi. In aceeasi nota autentica, manerul este din lemn de honoki, iar gulerul negru si gravura in limba japoneza, de pe lama, ii confera tusa finala.

Cutitele Masahiro Tokujyo pentru sashimi se livreaza cu o teaca din lemn adaptata fiecarui tip de lama in parte. Denumita saya, aceasta teaca este intotdeauna produsa dupa masura si este foarte costisitoare.

Informatii Utile

FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.

Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare.

Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat.

De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul produsului.

Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Reviews

Review-uri:
0.00 (0 Review-uri total)
  • 5 stele
    0
  • 4 stele
    0
  • 3 stele
    0
  • 2 stele
    0
  • 1 stea
    0
Ai folosit acest produs?
Spune ceva despre el pentru a-i ajuta si pe altii sa ia decizia corecta
Arata review-uri cu:
5 stele (0 Review-uri)
4 stele (0 Review-uri)
3 stele (0 Review-uri)
2 stele (0 Review-uri)
1 stea (0 Review-uri)

Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs