Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Cutit pentru Transat, 20cm - Kasumi Masterpiece

ÎN STOC
CR MP-08
|  Producator: Sumikama

1.200 Lei (TVA inclus)

Cutit pentru Transat, 20cm - Kasumi Masterpiece Perfect pentru feliat bucati de carne proaspata, friptura si pui la cuptor. Lungime lama: 20 cm Material lama: otel VG10 Damasc, 32 de straturi Tais: dublu (V-Cut) Duritate lama: 59-60°HRC Material maner: micarta KASUMI...
+

Cutit pentru Transat, 20cm - Kasumi Masterpiece

Perfect pentru feliat bucati de carne proaspata, friptura si pui la cuptor.

  • Lungime lama: 20 cm
  • Material lama: otel VG10 Damasc, 32 de straturi
  • Tais: dublu (V-Cut)
  • Duritate lama: 59-60°HRC
  • Material maner: micarta

KASUMI MASTERPIECE - KASUMI MP

 Made In Seki - Japan

Seki, capitala industriei cutitelor din Japonia, este amplasat in central arhipelagului japonez. Istoria industriei de cutite de bucatarie japoneze incepe in Seki acum 800 de ani. Primii mestesugari au aparut in Seki inca din anul 1200, iar zona a fost considerata ideala pentru forje. S-a gasit, pe plan local, tot ce era necesar pentru manufacturarea sabiilor: minereul, suficient lemn de buna calitate si apa proaspata si curata din doua rauri importante.

Taisul pefect este rezultatul multor operatii de ascutire pe pietre de apa rotative speciale. Numai cei mai buni maestri din Seki ascut manual, in mai multe etape, fiecare cutit KASUMI MP. Ascutimea finala o primeste cutitul prin slefuire cu o piatra Kasumi foarte fina de granulatie 3000.

Modelul damasc al lamelor cutitelor KASUMI MP este dat de forjarea si impaturirile repetate, in mai multe straturi, a otelului de inalta calitate.

Manerul profesional al cutitelor KASUMI MP este realizat din micarta (un material compozit foarte rezistent, compus din rasini speciale in amestec cu fibre naturale) - un material foarte rezistent si insensibil la apa, la frig, la caldura, la mucegaiuri si la coroziune si cu o rezistenta in timp mult peste cea a manerelor traditionale din lemn. Lama este fixata in maner prin presiune si incalzire astfel incat sa-si pastreze forma si aspectul pentru totdeauna. Cutitele fiind confortabile si sigure in utilizare.

Frumusetea lamei, impreuna cu manerul stralucitor, fac ca aceste cutite sa fie unice!

Cutitele KASUMI MP au un aspect foarte placut si sunt extrem de ascutite: sunt perfecte pentru utilizarea in “fine cuisine”!

Metoda manufacturarii sabiilor in Seki, a fost unica in Japonia. Sabiile din Seki erau de foarte buna calitate si si-au pastrat aceasta calitate pana in zilele noastre.

In perioada 1300 - 1500 numarul forjelor de sabii crescuse deja la peste 300. Sabiile din Seki erau foarte apreciate si binecunoscute in intreaga Japonie pentru robustete si ascutimea extrema. Seki a devenit cel mai important centru de producere a sabiilor din Japonia.

Arta traditionala japoneza de producere a sabiilor a fost transmisa din generatie in generatie, pana astazi. Aceste tehnici se utilizeaza inca la manufacturarea cutitelor Kasumi.

Cutitele Kasumi sunt specifice zonei Seki. Sumikama Cutlery, producator inovativ japonez bazat pe traditie, a devenit prin cutitele Kasumi “inventatorul” cutitelor de bucatarie din otel tip damasc; adesea imitate dar niciodata egalate. Cutitele de bucatarie KASUMI MASTERPIECE (MP) sunt rezultatul imbunatatirii continue a cutitelor Kasumi.

Caracteristici:

KASUMI MASTERPIECE (MP) este o gama speciala si limitata a cutitelor Kasumi si este rezultatul dezvoltarii si imbunatatirii continue, precum si a multilor ani de experienta a companiei Sumikama in forjarea cutitelor.

Cutitele Kasumi MP sunt printre cele mai bune cutite produse vreodata.

Caracterul japonez de pe lama se traduce prin MASTERPIECE, tradus exact: “manufacturare maiastra” (Takumi).

Cutitelor KASUMI MP li se confera proprietati exceptionale prin munca si experienta celor mai buni maestri care combina traditia japoneza a forjarii manual a sabiilor cu tehnologia moderna.

Miezul lamelor KASUMI MP este din cel mai bun otel carbon japonez VG10 (cu 1% continut de carbon) conceput exclusiv pentru a fi utilizat in producerea cutitelor de bucatarie de inalta calitate. Dupa forjare, lamele sunt incalzite din nou la temperatura de 800oC, apoi sunt racite rapid - ceea ce le confera o duritate de 59 - 60o Rockwell.

Duritatea de 59 - 60 HRC este considerata optima pentru cutitele de bucatarie: taisul dureaza foarte mult (ascutime), iar reascutirea este foarte facila pe pietrele de ascutit SUMIKAMA.

Producator: Sumikama, Japonia

Producator:
Sumikama

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare), depinzand de stocul furnizorului. Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri