Cutitele ceramice Kyocera au o lama unica realizata din oxid de zirconiu, un material high-tech care este, ca duritate, al doilea dupa diamant.
Aceasta lama speciala isi va mentine taisul o perioada mult mai lunga decat cele din otel, NU va rugini niciodata si NU va altera aspectul sau gustul preparatelor.
Cutitele ceramice Kyocera va vor putea fi folosite foarte mult timp fara nici o problema cu conditia respectarii urmatoarelor instructiuni:
Ideale pentru taierea verticala a fructelor, legumelor si carnii fara os.
INTRETINEREA CUTITELOR CERAMICE
Spalati-le manual cu apa calda si detergent lichid.
A nu se spala in masina de spalat vase.
In cazul in care anumite pete nu se pot inlatura prin spalare normala, lama se va spala cu o solutie slaba de inalbitor. Sus ▲
Se pastreaza intr-un suport pentru cutite, teaca, sau sertar.
Atentie la introducerea cutitului in suportul de cutite pentru a evita avarierea ambelor.
Pastratea cutitului intr-un suport de cutite reduce uzura taisului. Sus ▲
Toate cutitele se tocesc cu timpul. O lama metalica moale (inox) se "ruleaza" pe masura ce se toceste.
Metalele mai dure (otelul carbon, titanul, carbidul) isi pastreaza taisul mai mult timp, dar se tocesc intr-un mod diferit. Cu cat materialul este mai dur devine mai putin flexibil si tinde sa se debavureze fara a se rula.
Lamele ceramice high-tech reprezinta pur si simplu nivelul final pe scara duritatii, fiind mai dure decat orice metal.
Cutitele ceramice sunt din start mai ascutite si raman ascutite o perioada mai lunga.
Cu timpul, se pot observa niste micro-abraziuni sau crestaturi pe tais. Existenta micro-crestaturilor nu inseamna neaparat ca s-a tocit cutitul. Veti vedea ca va taia bine inca o buna perioada.
Crestaturile mai mari si varfurile rupte pot fi uneori reparate prin reascutire.Sus ▲
© 2011 - 2023 FTShop.ro - Gastronomie la Superlativ. Implementare DesignStart.ro - SEO & Web Design