Dragi clienti,
Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!
Nicio postare gasita
Acest fond dashi este obtinut din carne de stridii de Hiroshima fierte instantaneu la temperatura si presiune ridicate, la care s-au adaugat alge kombu si ciuperci shiitake pentru gustul Umami. Rezultatul este pur si simplu remarcabil: un fond dashi de calitate profesionala.
Folosire:
Se poate doza concentratia fondului dashi in functie de intensitatea si de utilizarea dorite:
- Prepararea fondului dashi clasic:
Se introduce un saculet in 600ml apa rece si se aduce la fierbere. Se lasa sa infuzeze 3 minute, mentinand fierberea, apoi se ia de pe foc. Fondul este gata de folosire, in special pentru supa miso (la 1200ml de dashi se adauga 15 - 20g de pasta miso).
- Prepararea fondului dashi concentrat:
Se introduce un saculet in 250ml de apa rece si se da in fiert. Se lasa sa infuzeze 3 minute mentinand fierberea, apoi se ia de pe foc. Fondul este gata de folosit. Este perfect pentru taiteii udon (asezonat cu sos de soia si mirin, dupa gust) sau ramen (asezonat cu sos soia, ulei de susan si ardei iute).
Se poate folosi si pentru a posa peste, fierbe legume sau ca suport pentru sosuri cu scoici si crustacee.
- Prepararea fondului dashi rece
Se introduce un saculet in 300ml de apa rece si se lasa sa infuzeze 15 minute, chiar inainte de folosire (este foarte practic pentru preparatele rapide cum ar fi omleta japoneza Dashimaki Tamago sau budinca sarata Chawanmushi).
Sfaturi :
Nu aruncati saculetul infuzat deoarece materia reziduala continuta, utilizata ca atare, este un condiment excelent si gustos pentru orez, preparate la wok cu legume, taitei sotati etc…
- Deasemenea, se poate varsa continutul a doua pliculete, dupa infuzare, intr-o craticioara si se amesteca cu 1 lingura de mirin, 1 lingura de sos de soia, 1-2 linguri de ghimbir proaspat ras (dupa gust), apoi se fierbe la foc mic pana la evaporarea apei. Trebuie sa ramana numai un sirop gros.
- Se varsa continutul a doua pliculete, dupa infuzare, intr-o craticioara, apoi se adauga 1 lingura de sos soia, 1 lingura de mirin, 1 lingura de seminte de susan prajite si o lingura de miere. Se fierbe la foc mic pana la evaporarea apei si obtinerea unui sirop gros.
Aceste doua amestecuri merg foarte bine cu in marinade, cu legume si orez sotat.
A se pastra in loc racoros, uscat si ferit de razele soarelui.
Producator: Seto Tekko, Japonia
Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
Cost expediere Fan Courier:
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT: