- Garantat 100%
- Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plata cu card online - iPay BT
Sunt acceptate la plată toate cardurile Visa (emise sub siglele Visa și Visa Electron) și MasterCard (emise sub siglele MasterCard, Maestro și Cirrus) care au drept de utilizare pe Internet.
- Curier RAPID - în orice localitate din țară, fără costuri suplimentare.
-
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (Temperatură controlată) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
-
Livrare Produse Congelate/Refrigerate
Livrarea produselor congelate/Refrigerate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalarea produselor congelate/refrigerate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
< ATENTIE >
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
Plata si Returnarea produselor alimentare congelate/refrigerate
Plata pentru produsele alimentare congelate/refrigerate se poate face doar cu card online sau prin Ordin de Plata.
Conform OUG nr. 34/2014, art. 16, litera d: se excepteaza de la dreptul de retur furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid. Produsele alimentare, trebuie sa aiba ambalajul de origine intact. Va rugam sa aveti in vedere ca, din motive de siguranta alimentara, produsele alimentare congelate si cele al caror ambalaj a fost desfacut, NU se returneaza.
-
Livrare produse
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR" timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (temperatura controlata) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
*Livrarea produselor congelate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
Atentie!
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
-
ATENTIE! Conditii de Plata SpecialeMetode de plata disponibile
- iPay BT
- Ordin de plată
Recomandari produse similare (din aceeasi categorie)
DESCRIERE produs El Capricho T-Bone Vaca Vieja, Dry-Aged, Congelat, cca. 850g - Spania | Carne si Preparate din Carne
El Capricho T-Bone Vaca Vieja, Dry-Aged, Congelat, cca. 850g - Spania
ATENTIE!
Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.
Filé > 1,2cm. Dry-Aged.
Txuletón din Tara Bascilor - carne pura cu gust intens. Vaca batrana face friptura buna!
Carnea de vita din vechile rase spaniole este recunoscuta ca una dintre cele mai bune din lume datorita gustului exploziv. La inceput se simte aroma de fructe cu coaja lemnoasa, in special alune de padure si caju. La gatit, carnea exprima arome condimentate cu usoare note marine, datorita proximitatii oceanului.
Degustarea unei astfel de fripturi este un eveniment de neuitat!
Fript ca in Spania rurala, acest steak rustic capata savori profunde si gust spectaculos.
“Acesta este un cadou pentru valul palatin: complex, profund, elegant si delicat.” - José Gordón
- Gust de dry-aged veritabil datorita maturarii de 45 - 60 zile
- Marmorare intensa
- O adevarata piesa pentru gratar
- Varsta de sacrificare a animalelor: pana la 20 de ani
Pachet: cca. 850g
Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,85Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate.
Congelat ultra-rapid, prin soc termic. Ambalat in folie.
A se pastra la congelator (-18°C). Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se consuma cat mai repede.
- Crescator: Jose Gordón
- Origine: Spania
- Regiune: Jiménez de Jamuz, Provincia León
- Rasa: Rase vechi indigene din Peninsula Iberica
- Alimentatie: amestec special de iarba cu ieburi de munte
- Varsta de sacrificare: intre 5 si 20 de ani
- Maturare: 45 - 60 de zile Dry-Aged
- Transa: Lombara
- Structura: Cu os
- Preparare: gratar, tigaie, temperatura joasa
Ambalat de Otto Gourmet, Germania
Rasa
Boi si vaci din rase iberice vechi: Avileñan, Retintan, Sayaguesan, Moruchan, Alistanan, Tudancan, Maronesan, Mirandese, Parda, Rubia Gallega, Cachenan, Vianese, Minhotan. Sunt animale imense, cu pieptul lat si picioare subtiri. Boii pot acumula si depozita grasimi de asa maniera incat sa rezulte o savoare intensa si texura unica.
Cresterea
Nu exista hambare sau grajuri la El Capricho. Animalele traiesc in aer liber pe tot parcursul anului si se hranesc cu iarba de pe pasunile nesfarsite, consumand cimbru, rozmarin si lavanda, pe langa ierburi salbatice, cereale si fan. Aceasta calitate a vietii animalelor se reflecta si in gustul carnii, al carei gust are nuante speciale.
Varsta de sacrificare
Crescatorul Jose Gordón decide varsta ideala de sacrificare, in mod individual, pentru boii si vacile batrane pe care ii creste. Varsta minima este de 5 ani, dar si mai mult de 15 ani nu este ceva neobisnuit.
Maturarea
Timpul necesar pentru dry-aging depinde de caracteristicile fiecarui animal sacrificat in parte. Pentru boi si vacile batrane, dureaza de la 45 de zile pana la mai mult de 3 luni pentru o maturare perfecta. Noi consideram ca un timp de maturare de 45 - 60 de zile este perfect in ceea ce priveste gustul si intensitatea acestuia.
Cárnicas el Capricho |José Gordón
Potrivit marilor reviste ale planetei (TIME Magazine, Stern, Guardian, Vogue), in Jiménez de Jamuz, un mic orasel din provincia spaniola León, s-ar servi cea mai buna friptura din lume. Sursa entuziasmului este José Gordón care conduce nu numai propriul restaurant El Capricho ci este si un crescator pasionat care vinde carne de boi si vaca, unele mai batrande de 15 ani. Este culmea perfectiunii carnii din nordul Spaniei. Cotletele taiate gros, cu calota caracteristica de grasime galbena, au o carne cu o intensitate gustativa remarcabila.
José Gordón selecteaza personal boii si vacile batrane pe care ii creste la ferma. Numai bovinele din rase indigene vechi din Peninsula Iberica sunt de interes pentru el. Acestea sunt obisnuite cu climatul uneori aspru al zonei si se adapteaza foarte bine la modul in care le creste José Gordón.
José Gordón respinge “rasele de inalta performanta” care produc multa carne dar putina grasime, deci mai putin gustoasa. Cand boii si vacile batrane ajung la el, au trait deja o viata lunga si fericita la fermele traditionale din zona. La José Gordón vor fi ingrijite si rasfatate inca si mai mult. Alimentatie consta dintr-un amestec special de ierburi, care contine si ierburi de munte. La ferma animalele au libertatea sa decida singure cand sa manance, sa doarma, sa stea in turma sau sa se plimbe singure.
Jose Gordón decide varsta ideala de sacrificare, in mod individual, pentru boii si vacile batrane pe care ii creste. Timpul necesar pentru dry-aging depinde de caracteristicile fiecarui animal sacrificat in parte. Pentru boi si vacile batrane, dureaza de la 45 de zile pana la mai mult de 3 luni pentru o maturare perfecta.
# Txuletón
“Cea mai buna carne din lume” (TIME Magazine 2007) este un “cotlet” din Spania. Bineinteles ca nu este deloc suficient sa traducem “ad litteram” cuvantul basc “txuletón”. Txuletón este mai mult decat “cotlet”, reprezinta traditie, apreciere si calitate neconditionata. In nordul Spaniei, cresterea animalelor la ferme este inca ceva familiar, chiar daca animalele au incetat demult sa mai aiba o functiune productiva. Dar fac parte din viata de zi cu zi, fiind pretuite si ingrijite. Cele mai bune furaje, grajduri bine ingrijite si multa miscare caracterizeaza viata lunga si lipsita de stress a boilor si vacilor batrane, din Tara Bascilor pana in Galicia. Carnea acestor bovine, unele mai batrane de 20 de ani, cu calota sa groasa de grasime galbena, este considerata o delicatesa rara si este foarte apreciata. Datorita varstei inaintate carnea a capatat un gust specific intens, textura este consistenta, dar nu prea ferma, datorita marmorarii cu grasime.
Cumparate frecvent impreuna
(%) REDUCERI
Detalii speciale
Declinarea Responsabilitatii
FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.
Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare, produsele livrate putand diferi in ceea ce priveste culoarea, aspectul si textura. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea vizualizata pe un anumit tip de monitor folosit de client si cea a produsului în sine.
Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat. Informatiile din descrierea produselor noastre sunt furnizate cu scop informativ, nu reprezinta si nu inlocuiesc fisa tehnica sau orice alt document oficial al producatorului privind specificatiile tehnice, de depozitare si de utilizare.
De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul, etichetele si instructiunile produsului, inainte de a-l utiliza sau consuma, precum si orice alte informatii pe care producatorul le pune la dispozitie online, scris sau pe canalele sociale oficiale.
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru folosirea necorespunzatoare si/sau in necunostinta de cauza, ori abuziva, a produselor comercializate de noi, indiferent de situatia in care aceasta s-a produs.
Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Reviews
Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs