Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

elBulli 2005 - 2011 - Ferran Adrià, Juli Soler, Albert Adrià, Josep Maria Pinto, Francesc Guillamet

ÎN STOC
9780714865485

2.829 Lei (TVA inclus)

elBulli 2005 - 2011 - Ferran Adrià, Juli Soler, Albert Adrià, Josep Maria Pinto, Francesc Guillamet In limba engleza.   O carte foarte importanta si exclusivista despre elBulli. Contine toate retetele din ultimii sapte ani de existenta, precum si o analiza...
+

elBulli 2005 - 2011 - Ferran Adrià, Juli Soler, Albert Adrià, Josep Maria Pinto, Francesc Guillamet

In limba engleza. 

O carte foarte importanta si exclusivista despre elBulli. Contine toate retetele din ultimii sapte ani de existenta, precum si o analiza a evolutiei celui mai renumit restaurant din lume. 

*Livrarea gratuita! 

elBulli 2005-2011

Sapte volume cartonate, intr-un etui acrilic

ISBN 978 0 7148 6548 5 

  •  Prima carte care infatiseaza ultimii si cei mai creativi ani de la elBulli
  •  Peste 2,500 de pagini extrase din arhiva personala, meticulos documentata, a lui Ferran Adrià
  •  Sapte volume, intr-un etui special, readuc elBulli in actualitate si pun la dispozitie singura modalitate de a cunoaste ceea ce este considerat cel mai inovator restaurant din lume
  •  Examineaza indeaproape tehnicile si tehnologiile care au ajutat echipa elBulli sa redefineasca cursul gastronomiei contemporane
  •  Infatiseaza un moment vital din istoria culinara, cand Ferran a schimbat modul de codificare culinara si cel in care gandim procesul de creatie 
  •  Primele sase volume contin peste 700 de retete create incepand cu anul 2005 si pana in 2011, fiecare fiind insotita de o fotografie uluitoare.
  •  Al saptelea volum ofera o analiza evolutiva a restaurantului, subliniind creativitatea lui Ferran  Adrià si ajutand cititorii sa urmareasca retetele in functie de sezon, tehnica si tehnologie.

 Informatii suplimentare online: http://www.youtube.com/watch?v=x1knkzW6soM

Detalii:

  • Sapte volume legate si cartonate: 2720 pagini (in total)
  • Format: 315 × 240 mm
  • Imagini: 1400
  • Etui din acril
  • Greutate: 18 Kg
  • Limba: Engleza
  • Anul publicarii: 2014
  • Editura : PHAIDON PRESS, New York

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri