+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


elBulli 2005 - 2011 - Ferran Adrià, Juli Soler, Albert Adrià, Josep Maria Pinto, Francesc Guillamet
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

elBulli 2005 - 2011 - Ferran Adrià, Juli Soler, Albert Adrià, Josep Maria Pinto, Francesc Guillamet

9780714865485

 

Pret: 2.800,00 Lei

*Pretul include TVA

In stoc
+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

elBulli 2005 - 2011 - Ferran Adrià, Juli Soler, Albert Adrià, Josep Maria Pinto, Francesc Guillamet

In limba engleza. 

O carte foarte importanta si exclusivista despre elBulli. Contine toate retetele din ultimii sapte ani de existenta, precum si o analiza a evolutiei celui mai renumit restaurant din lume. 

*Livrarea gratuita! 

elBulli 2005-2011

Sapte volume cartonate, intr-un etui acrilic

ISBN 978 0 7148 6548 5 

  •  Prima carte care infatiseaza ultimii si cei mai creativi ani de la elBulli
  •  Peste 2,500 de pagini extrase din arhiva personala, meticulos documentata, a lui Ferran Adrià
  •  Sapte volume, intr-un etui special, readuc elBulli in actualitate si pun la dispozitie singura modalitate de a cunoaste ceea ce este considerat cel mai inovator restaurant din lume
  •  Examineaza indeaproape tehnicile si tehnologiile care au ajutat echipa elBulli sa redefineasca cursul gastronomiei contemporane
  •  Infatiseaza un moment vital din istoria culinara, cand Ferran a schimbat modul de codificare culinara si cel in care gandim procesul de creatie 
  •  Primele sase volume contin peste 700 de retete create incepand cu anul 2005 si pana in 2011, fiecare fiind insotita de o fotografie uluitoare.
  •  Al saptelea volum ofera o analiza evolutiva a restaurantului, subliniind creativitatea lui Ferran  Adrià si ajutand cititorii sa urmareasca retetele in functie de sezon, tehnica si tehnologie.

 Informatii suplimentare online: http://www.youtube.com/watch?v=x1knkzW6soM

Detalii:

  • Sapte volume legate si cartonate: 2720 pagini (in total)
  • Format: 315 × 240 mm
  • Imagini: 1400
  • Etui din acril
  • Greutate: 18 Kg
  • Limba: Engleza
  • Anul publicarii: 2014
  • Editura : PHAIDON PRESS, New York

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie

  Pret: 590,00 Lei

  Pret: 280,00 Lei

Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115