Emulgator, Pasta, 1Kg - SOSA

DISPONIBIL LA COMANDA -
SOSA 59000000

110 Lei cu TVA

Emulgator, Pasta, 1Kg - SOSA Amestec de glicemul si sucroemul intr-o baza apoasa.  Propietati: Emulsii foarte stabile. Mod de folosire: Se utilizeaza direct, la rece. Aplicatii: Orice tip de preparat lichid, cu o parte grasa. Observatii: Culoare alba-fildes,...
+

Emulgator, Pasta, 1Kg - SOSA

Amestec de glicemul si sucroemul intr-o baza apoasa. 

Propietati: Emulsii foarte stabile.

Mod de folosire: Se utilizeaza direct, la rece.

Aplicatii: Orice tip de preparat lichid, cu o parte grasa.

Observatii: Culoare alba-fildes, gust usor dulceag si aroma neutra.

Preparate: Vinegrete emulsionte / Maioneza de fructe sau legume fara ou.

*Se poate adauga un ingrosator pentru a obtine consistenta dorita (Ex.: Xantana, Guma Guar)

Dozaj: 5-10 g/L

Emulgatorul sub forma de pasta, deoarece a fost deja procesat la 60ºC, se aplica direct la rece. Se obtin emulsii foarte stabile si versatile, care se realizeaza la rece.

Emulgatorul sub forma de pasta ajuta la unirea ingredientelor nemiscibile; aceasta unire fiind total stabila, destructurandu-se numai daca i se aplica temperaturi ridicate.

Suporta foarte bine congelarea si decongelarea. Uneste fara probleme elemente acide, sarate si dulci.

Se pot obtine diferite tipuri de maioneza fara ou, cu un mic adaos de xantana si guma guar.

Ce sunt EMULGATORII?

emulsie este unirea mai mult sau mai putin stabila a moleculelor grase si a celor apoase. Emulsile sunt, in principiu, instabile si, cu timpul, picaturile fazei disperse tind sa se regrupeze, separandu-se de cealalta faza. Este ceea ce se intampla, de exemplu, cand se lasa in repaus un amestec de apa si ulei, agitat in prealabil. Pentru ca fenomenul de dispersie sa nu se produca, se folosesc emulgatorii care se situeaza intre stratul limita dintre picaturi si faza omogena.

Bucataria si, in special, patiseria/cofetaria au o lunga istorie de amor intre aceste doua tipuri de molecule, in aparenta ireconciliabile, care se unesc intr-un preparat culinar. De fapt, este si greu de gasit un preparat de patiserie sau bucatarie fara emulsie. Practic, toate sosurile traditionale incearca sa rezolve o problema de emulsie, iar o trecere in revista a emulsiilor din bucatarie si patiserie/cofetarie ne indica importanta deosebita a acestei teme: sosuri, maioneze, creme, inghetata, spume aerate, sufeuri, pandispan, ganache, mousse etc. 

Cutie: 1Kg 

A se pastra la loc uscat, racoros si ferit de lumina. 

Producator: SOSA Modern Gastronomy, Spania

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare). Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Cost expediere TNT:

  • in Bucuresti - 30 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 40 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

AVANTAJE

Profita de Reduceri