+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Faina de Grau, Tip 65, pentru Panificatie, Banette, 25 Kg - Moulins Joseph Nicot, Franta
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Faina de Grau, Tip 65, pentru Panificatie, Banette, 25 Kg - Moulins Joseph Nicot, Franta

BOS 15752

 

Pret: 240,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Faina de Grau, Tip 65, pentru Panificatie, Banette, 25 Kg - Moulins Joseph Nicot, Franta

Faina alba din grau, fina, din Franta. Inalta calitate.  Este obtinuta exclusiv din grau din nordul Frantei si este excelenta pentru baghete cu coja crocanta si miezul moale, ceea ce nu este posibil cu o faina romaneasca.

Faina frantuzeasca pentru produse de panificatie.

Faina Banette tip 65, de cea mai buna calitate, a carui compozitie este strict reglementata, este cea care se utilizeaza pentru tot ceea ce brutarii francezi numesc paine sau baghete de tradition.

Este faina ideala pentru paine.

Faina Banette a aparut in 1980 si a stabilit standarde de calitate revolutionare pe filiera grau-faina-paine.

Se foloseste pentru faimoasele baghete ascutite la capete (semn de fasonare manuala).

Painea obtinuta cu aceasta faina este plina de arome si savori, are crusta fina si crocanta iar miezul este moale si cu gust persistent.

Din anul 2011, Banette a devenit furnizor oficial al Tour de France.

Faina Banette este singura faina de panificatie care a primit “Label Rouge”.

Ingrediente: faina de grau tip 65, faina de grau maltuit (0,3%), enzime: hemiceluloza, amilaza, antioxidant: acid ascorbic.

A se pastra la loc racoros, intunecat si uscat.

Sac: 25 Kg

Producator: Moulins Joseph Nicot, Franta

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Clientii care au Cumparat acest Produs au mai Cumparat si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115