+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Faina Manitoba, 1 Kg - Corona, Italia
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Faina Manitoba, 1 Kg - Corona, Italia

BOS 43449

 

Pret: 14,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Faina Manitoba, 1 Kg - Corona, Italia

Faina Manitoba isi are originea in preeriile canadiene si este obtinuta din graul Elite macinat. Continutul in minerale al fainei este similar fainei Tip 550. Totusi, are o rezistenta la intindere cu 15-20% mai ridicata si este o faina de forta cu un continut ridicat de proteine (peste 18%), cu capacitate mare de absorbtie a apei. Se foloseste pentru paine italiana (ciabatta) si pizza si este indispensabila in aluaturile pentru panettone, pandoro, colomba, bomboloni etc.

Fiecare tip de faina are un indice de forta (W) iar cel al fainei manitoba este W350 pe cand faina normala 00 are indicele valoric W mai mic de 170. Aceasta faina se preteaza foarte bine pentru dospirea indelungata cu putina drojdie. De aceea produsele de panificatie la care se foloseste faina manitoba au o consistenta elastica, pufoasa si isi pastreaza prospetimea pentru mai mult timp decat produsele pentru care s-a folosit faina obisnuita.

Excelenta si pentru cozonac, focaccia si orice aluat dospit care are nevoie de o faina de forta.

Pentru cozonac: la maia se foloseste 100% faina Manitoba, iar pentru aluat este nevoie de 50% faina Manitoba si 50% faina de patiserie (Art. 25766).

Reteta ciabatta: 1kg flaina manitoba, 1/2 cub de drojdie, un pic de zahar, putina sare. Se framanta totul cu aproximativ 700 ml - 750 ml de apa calduta. Important: aluatul se lasa sa dospeasca indelung. Ciabatta se coace 30 de minute la 250oC.

Ingrediente: faina de grau.  

Alergeni: contine gluten.

A se pastra la loc racoros, intunecat si uscat.

Pachet: 1 Kg

Producator: Industria Molitoria Perteghella, Italia

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

Valoare Energetica: 1464kJ/350kcal

Grasimi: 1 g

din care, acizi grasi saturati: 0,2 g

Carbohidrati: 76 g

din care, zahar: 2,5 g

Proteine: 12 g

Sare: 0,01 g

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Clientii care au Cumparat acest Produs au mai Cumparat si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115