Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Va multumim pentru intelegere!

Faina Manitoba, 1 Kg - Corona, Italia

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
B43449

18 Lei (TVA inclus)

Faina Manitoba, 1 Kg - Corona, Italia Faina Manitoba isi are originea in preeriile canadiene si este obtinuta din graul Elite macinat. Continutul in minerale al fainei este similar fainei Tip 550. Totusi, are o rezistenta la intindere cu 15-20% mai ridicata si este o faina de forta cu un...
+

Faina Manitoba, 1 Kg - Corona, Italia

Faina Manitoba isi are originea in preeriile canadiene si este obtinuta din graul Elite macinat. Continutul in minerale al fainei este similar fainei Tip 550. Totusi, are o rezistenta la intindere cu 15-20% mai ridicata si este o faina de forta cu un continut ridicat de proteine, cu capacitate mare de absorbtie a apei. Se foloseste pentru paine italiana (ciabatta) si pizza si este indispensabila in aluaturile pentru panettone, pandoro, colomba, bomboloni etc.

Fiecare tip de faina are un indice de forta (W) iar cel al fainei manitoba este W350 pe cand faina normala 00 are indicele valoric W mai mic de 170.

Aceasta faina se preteaza foarte bine pentru dospirea indelungata cu putina drojdie.

De aceea produsele de panificatie la care se foloseste faina manitoba au o consistenta elastica, pufoasa si isi pastreaza prospetimea pentru mai mult timp decat produsele pentru care s-a folosit faina obisnuita.

Excelenta si pentru cozonac, focaccia si orice aluat dospit care are nevoie de o faina de forta.

Pentru cozonac: la maia se foloseste 100% faina Manitoba, iar pentru aluat este nevoie de 50% faina Manitoba si 50% faina de patiserie (Art. 25766).

Reteta ciabatta: 1kg flaina manitoba, 1/2 cub de drojdie, un pic de zahar, putina sare. Se framanta totul cu aproximativ 700 ml - 750 ml de apa calduta. Important: aluatul se lasa sa dospeasca indelung. Ciabatta se coace 30 de minute la 250oC.

  • Ingrediente: faina de grau.  

Alergeni: contine gluten.

A se pastra la loc racoros, intunecat si uscat.

  • Pachet: 1 Kg

Producator: Industria Molitoria Perteghella, Italia

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

  • Valoare Energetica: 1464kJ/350kcal
  • Grasimi: 1 g
  • din care, acizi grasi saturati: 0,2 g
  • Carbohidrati: 76 g
  • din care, zahar: 2,5 g
  • Proteine: 12 g
  • Sare: 0,01 g
Producator:
Industria Molitoria Perteghella, Italia

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri