Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Faina Manitoba, Canada, 1 Kg - Hofbräu-Kunstmühle

DISPONIBIL LA COMANDA Ce inseamna Disponibil la Comanda?
B19708
|  Producator: Hofbräu-Kunstmühle

21 Lei TVA inclus

Faina Manitoba, Canada, 1 Kg - Hofbräu-Kunstmühle Faina Manitoba isi are originea in preeriile canadiene si este obtinuta din graul Elite macinat. Continutul in minerale al fainei este similar fainei Tip 550. Totusi, are o rezistenta la intindere cu 15-20% mai ridicata si este o faina...
+

Faina Manitoba, Canada, 1 Kg - Hofbräu-Kunstmühle

Faina Manitoba isi are originea in preeriile canadiene si este obtinuta din graul Elite macinat. Continutul in minerale al fainei este similar fainei Tip 550.

Totusi, are o rezistenta la intindere cu 15-20% mai ridicata si este o faina de forta cu un continut ridicat de proteine (peste 18%), cu capacitate mare de absorbtie a apei. Se foloseste pentru Ciabatta (paine italiana) si pizza si este indispensabila in aluaturile pentru panettone, pandoro, colomba, bomboloni etc.

Fiecare tip de faina are un indice de forta (W) iar cel al fainei manitoba este W350 pe cand faina normala 00 are indicele valoric W mai mic de 170. Aceasta faina se preteaza foarte bine pentru dospirea indelungata cu putina drojdie.

De aceea produsele de panificatie la care se foloseste faina manitoba au o consistenta elastica, pufoasa si isi pastreaza prospetimea pentru mai mult timp decat produsele pentru care s-a folosit faina obisnuita.

Reteta pentru paine Ciabatta

  • 1kg faina manitoba,
  • 1/2 cub de drojdie,
  • un pic de zahar, putina sare.

Se framanta totul cu aproximativ 700 ml – 750 ml de apa calduta.

Important: aluatul se lasa sa dospeasca indelung.

Ciabatta se coace 30 de minute la 250C °.

Excelenta si pentru cozonac, focaccia si orice aluat dospit care are nevoie de o faina de forta.

Pentru cozonac: la maia se foloseste 100% faina Manitoba, iar pentru aluat este nevoie de 50% faina Manitoba si 50% faina de patiserie (Art. 25766).

A se pastra la loc racoros, intunecat si uscat.

Ingrediente: faina manitoba.

Pachet: 1 Kg

Producator: Hofbräu-Kunstmühle, Germania

Producator:
Hofbräu-Kunstmühle

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare), depinzand de stocul furnizorului. Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

AVANTAJE

Profita de Reduceri