Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Fäviken: 4015 Days, Beginning to End - Magnus Nilsson

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
MM9781838661250

330 Lei (TVA inclus)

Fäviken: 4015 Days, Beginning to End - Magnus Nilsson In limba engleza. Spirituala, candida si profunda: o oda a chefului pentru propriul restaurant extraordinar si o cronica fascinanta a culturii culinare. In anul 2019, Magnus Nilsson a inchis Fäviken - restaurantul, unic in felul...
+

Fäviken: 4015 Days, Beginning to End - Magnus Nilsson

In limba engleza.

Spirituala, candida si profunda: o oda a chefului pentru propriul restaurant extraordinar si o cronica fascinanta a culturii culinare.

In anul 2019, Magnus Nilsson a inchis Fäviken - restaurantul, unic in felul sau, asezat intr-o zona indepartata a Suediei - o decizie dificila, fiind aproape de inima sa si aflandu-se pe culmile succesului. In carte este reprezentata istoria restaurantului Fäviken: cum a devenit o destinatie de talie mondiala, cum industria din care facea parte s-a schimbat, si de ce Magnus a ales, in cele din urma, sa urmeze noi proiecte. Reveriile sale asupra unor subiecte plecand de la teoria creativa si sustenabilitatea si pana la familie si faima, acompaniaza peste 100 de retete memorabile care s-au servit in remarcabilul restaurant Fäviken al lui Magnus Nilsson.

"It is a tome (beautifully put together, as is typical for Phaidon) that is made for fans of Fäviken's, of Nilsson's, and more importantly, of the way of life he espouses, one that is passionate but measured."―Eater

"A must-read for anyone obsessed with the past and future of restaurant culture, or exploring a life in better balance."―Food & Wine

"As idiosyncratic as the restaurant itself."―Code Hospitality 

Despre autor:

Magnus Nilsson este unul dintre cei mai creativi si apreciati chefi ai lumii, fiind si autorul besteller-urilor Fäviken, The Nordic Cookbook, The Nordic Baking Book, si Nordic: A Photographic Essay of Landscapes. In anul 2020 Magnus a devenit director stiintific la MAD (academie culinara, MAD inseamna aliment in limba daneza), unde va pune bazele unei institutii educationale ce ofera industriei restaurantelor aptitudinile, instrumentele si perspectivele necesare unei schimbari pozitive. 

Detalii:

  • Cartonata: 324 pagini
  • Format: 290 x 214 mm
  • Ilustratii: 130
  • Editura: Phaidon
  • Limba: Engleza
  • Anul publicarii: 2020

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

Cost expediere TNT:

  • în București - 35 lei
  • în restul localităților din țară - 45 lei

AVANTAJE

Profita de Reduceri