Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Filé de Halibut de Atlantic, fara piele, Congelat, (4 x cca. 80g), 320g - Deutsche See

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
OG8274
|  Producator: Deutsche See, Germania

250 Lei (TVA inclus)

Filé de Halibut de Atlantic, fara piele, Congelat, (4 x cca. 80g), 320g - Deutsche See Filé-uri de halibut de Atlantic ( Hippoglossus hippoglossus) , fara piele. Excelente pentru tigaie, cuptor, abur sau gatite in sos. Carne alba si frageda Filetat manual Acvacultura...
+

Filé de Halibut de Atlantic, fara piele, Congelat, (4 x cca. 80g), 320g - Deutsche See

Filé-uri de halibut de Atlantic (Hippoglossus hippoglossus), fara piele. Excelente pentru tigaie, cuptor, abur sau gatite in sos.

  • Carne alba si frageda
  • Filetat manual
  • Acvacultura moderna, Norvegia 

Halibut de Atlantic

Halibutul de Atlantic, sau halibutul alb, este cel mai mare dintre pestii plati. Se mai numeste halibut alb datorita partii de dedesubt de culoare perfect alba. Aceasta parte se mai numeste si “fata oarba” deoarece are ochii pe pozitionati pe partea superioara.

Este crescut in adancimile fiordurilor norvegiene, cu apa limpede si rece, cantareste intre 3 si 7Kg. La aceasta dimensiune are gustul ideal.

Halibutul este un peste foarte apreciat datorita carnii deschise la culoare si foarte fragede. Chiar si cei mai renumiti bucatari sunt inspirati de carnea halibutului. Gustul delicat si subtil, precum si consistenta fina seamana cu carnea de vitel.

Recomandare: dupa dezghetare, se prajeste intr-o tigaie cu ulei de masline, pe una din parti, si apoi se intoarce putin si pe cealalta parte.   

  • Pachet (ambalat in vid): 320g

 A se pastra congelat (min. -18OC). Nu se reongeleaza dupa decongelare.

Producator: Deutsche See, Germania

  • Specie: Halibut de Atlantic
  • Denumire stiintifica: Hippoglossus hippoglossus
  • Metoda de pescuit: acvacultura/Norvegia
  • Conditionare: fresh frozen
  • Alergeni: contine peste
  • Recomandare: se consuma dupa tratarea termica.

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

  • Valoare Energetica: 459 kJ/109kcal
  • Grasimi: 2,8 g
  • din care, acizi grasi saturati: 0,5 g
  • Carbohidrati: 0 g
  • din care, zahar: < 0,2 g
  • Proteine: 20,9 g
  • Sare: 0,05 g
Producator:
Deutsche See, Germania

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

Cost expediere TNT:

  • în București - 35 lei
  • în restul localităților din țară - 45 lei

AVANTAJE

Profita de Reduceri