Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Filé de Peste Unditar (Monkfish/Baudroie), fara piele, Congelat, (4 x cca. 80g), 320g - Deutsche See

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
OG8278
|  Producator: Deutsche See, Germania

182 Lei (TVA inclus)

Filé de Peste Unditar (Monkfish/Baudroie), fara piele, Congelat, (4 x cca. 80g), 320g - Deutsche See Filé-uri de peste unditar ( Lophius piscatorius) , fara piele. Excelente pentru tigaie, cuptor, abur sau gatite in sos. Carne ferma, fara os Filetat manual Pescuit in...
+

Filé de Peste Unditar (Monkfish/Baudroie), fara piele, Congelat, (4 x cca. 80g), 320g - Deutsche See

Filé-uri de peste unditar (Lophius piscatorius), fara piele. Excelente pentru tigaie, cuptor, abur sau gatite in sos.

  • Carne ferma, fara os
  • Filetat manual
  • Pescuit in Atlanticul de nord-est

 Gust

Carnea ferma si lipsita de oase este considerata o delicatesa. Ramane alba si ferma chiar si dupa preparare. Portiile egale, de cca. 80g, il fac foarte usor de preparat. La tigaie, la gratar sau in sos, pestele unditar este un adevarat deliciu culinar, cu o excelenta savoare.

Are o carne foarte slaba, fiind printre pestii cu carnea cea mai dietetica. Carnea se micsoreaza la fierbere deoarece pierde destul de multa apa.

  •  Pachet (ambalat in vid): 320g

A se pastra congelat (min. -18OC). Nu se reongeleaza dupa decongelare.

Producator: Deutsche See, Germania

  • Specie: Peste Unditar
  • Denumire stiintifica: Lophius piscatorius
  • Zona de pescuit: Atlanticul de Nord-Est/Marea Nordului
  • Metoda de pescuit: de captura (salbatic), traulere
  • Conditionare: fresh frozen
  • Alergeni: contine peste
  • Recomandare: se consuma dupa tratarea termica.

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

  • Valoare Energetica: 300 kJ/71kcal
  • Grasimi: 0,4 g
  • din care, acizi grasi saturati: 0,1 g
  • Carbohidrati: 0 g
  • din care, zahar: 0 g
  • Proteine: 16,8 g
  • Sare: 0,13 g

 Peste Unditar

Pestele unditar este un peste pradator. Are corpul aplatizat, comprimat dorso-ventral, fara solzi, acoperit cu tuberculi ososi si franjuri de piele ce imita algele. Capul este enorm, lat si aplatizat, avand de asemenea, pe ambele parti, numeroase franjuri de piele cu aspect de vegetatie marina. Gura se intinde pe toată circumferinta anterioara a capului, ambele falci fiind echipate cu dinti lungi, conici, inclinaţi spre interior. Pe cap are trei filamente lungi care sunt de fapt trei radii modificate ale dorsalei anterioare. Prima radie, cea mai lunga, se termină cu bucată iregulara de carne care poate fi orientata in orice directie. Acest filament actioneaza ca o undita, iar varful ca o momeala pentru pestii si crustaceele care se napustesc asupra ei si ajung in gura unditarului. Atinge o lungime maxima 2m si o greutate de 30 - 40Kg, obisnuit 1m si pana la 20Kg.
Culoarea corpului este maronie, verzuie sau roscat-caramizie cu pete intunecate. Partea ventrala are culoarea alba.

Trăieste la adancimi mari (peste 50 m), ascuns intre alge sau ingropat in namol, de unde isi scoate tentaculul „momeala“, miscandu-l in diferite directii, atragand astfel prada. Gura si stomacul enorme ii permit inghitirea unor pesti de aproape aceiasi dimensiune.

In ciuda aspectului are o carne alba, foarte apreciata de gastronomi, care considera ca muschii caudali au textura si gustul carnii de homar.

Pestele este de obicei eviscerat si jupuit la bordul pescadorului, imediat dupa capturare.

Este disponibil tot timpul anului.

Caracteristica: pestele unditar este complet lipsit de oase, cu exceptia coloanei vertebrale.

Producator:
Deutsche See, Germania

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

Cost expediere TNT:

  • în București - 35 lei
  • în restul localităților din țară - 45 lei

AVANTAJE

Profita de Reduceri