Dragi clienti,
Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!
Nicio postare gasita
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
Atentie!
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
Filé-uri de peste unditar (Lophius piscatorius), fara piele. Excelente pentru tigaie, cuptor, abur sau gatite in sos.
Gust
Carnea ferma si lipsita de oase este considerata o delicatesa. Ramane alba si ferma chiar si dupa preparare. Portiile egale, de cca. 80g, il fac foarte usor de preparat. La tigaie, la gratar sau in sos, pestele unditar este un adevarat deliciu culinar, cu o excelenta savoare.
Are o carne foarte slaba, fiind printre pestii cu carnea cea mai dietetica. Carnea se micsoreaza la fierbere deoarece pierde destul de multa apa.
A se pastra congelat (min. -18OC). Nu se reongeleaza dupa decongelare.
Producator: Deutsche See, Germania
Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)
Peste Unditar
Pestele unditar este un peste pradator. Are corpul aplatizat, comprimat dorso-ventral, fara solzi, acoperit cu tuberculi ososi si franjuri de piele ce imita algele. Capul este enorm, lat si aplatizat, avand de asemenea, pe ambele parti, numeroase franjuri de piele cu aspect de vegetatie marina. Gura se intinde pe toată circumferinta anterioara a capului, ambele falci fiind echipate cu dinti lungi, conici, inclinaţi spre interior. Pe cap are trei filamente lungi care sunt de fapt trei radii modificate ale dorsalei anterioare. Prima radie, cea mai lunga, se termină cu bucată iregulara de carne care poate fi orientata in orice directie. Acest filament actioneaza ca o undita, iar varful ca o momeala pentru pestii si crustaceele care se napustesc asupra ei si ajung in gura unditarului. Atinge o lungime maxima 2m si o greutate de 30 - 40Kg, obisnuit 1m si pana la 20Kg.
Culoarea corpului este maronie, verzuie sau roscat-caramizie cu pete intunecate. Partea ventrala are culoarea alba.
Trăieste la adancimi mari (peste 50 m), ascuns intre alge sau ingropat in namol, de unde isi scoate tentaculul „momeala“, miscandu-l in diferite directii, atragand astfel prada. Gura si stomacul enorme ii permit inghitirea unor pesti de aproape aceiasi dimensiune.
In ciuda aspectului are o carne alba, foarte apreciata de gastronomi, care considera ca muschii caudali au textura si gustul carnii de homar.
Pestele este de obicei eviscerat si jupuit la bordul pescadorului, imediat dupa capturare.
Este disponibil tot timpul anului.
Caracteristica: pestele unditar este complet lipsit de oase, cu exceptia coloanei vertebrale.
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
Cost expediere Fan Courier:
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT: