Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Filé de Somon Afumat, Tsar Nicolaj, For Two, cca. 320g - Balik

Pret aproximativ: 688 Lei
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
OG381

688 Lei (TVA inclus)

Filé de Somon Afumat, Tsar Nicolaj, For Two, cca. 320g - Balik ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Pret brut: 2150 Lei/Kg Probabil cel mai bun somon afumat din lume. O adevarata capodopera. Numai...
+

Filé de Somon Afumat, Tsar Nicolaj, For Two, cca. 320g - Balik

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Pret brut: 2150 Lei/Kg

Probabil cel mai bun somon afumat din lume. O adevarata capodopera. Numai somonul de Atlantic selectionat ajunge sa fie afumat traditional in Alpii Elvetieni. Este pregatit si afumat conform unei retete vechi de peste 150 de ani, trecand prin 25 de etape pe parcursul procesarii.

Varianta “For Two” este versiunea mai mica a “transei originale” si este perfecta pentru doua persoane. Pentru a-i savura gustul intr-un mod optim, se recomandata taierea verticala in medalioane de circa 1cm. Se obtin aproximativ 15 medalioane.  

  • Gust placut, cu note de fum, textura delicata
  • Somon de Altalntic selectionat, afumat traditional
  • Fileu din spatele de somon, fara piele, de cea mai buna calitate
  • O veritabila delicatesa 

Somonul este unul dintre cei mai apreciati pesti pentru uz gastronomic. Acesta poate fi savurat intr-o multitudine de feluri: de la crud, ca sushi sau carpaccio, la fript sau gatit la abur, somonul are o savoare splendida. 

De unde provine fileul de somon Balik Tsar Nicolaj?

Somonul provine din Atlanticul de nord-est si este usor afumat, de catre Caviar House & Prunier, in stil scandinav, intr-o afumatoare din Alpii Elvetieni. Este marinat numai cu sare.

Dupa trei ani petrecuti in apele inghetate ale fiordurilor Norvegiei, somonul ajunge la greutatea ideala de 5 - 6Kg, fiind expediat intreg in Alpii Elvetieni. 

De ce este fileul de somon Balik Tsar Nicolaj atat de apreciat de cunoscatori?

Fileul de somon Balik Tsar Nicolaj provine de la somon de Atlantic selectionat, de cea mai buna calitate. Carnea fina, de culoare rozaliu-portocalie, este bogata in acizi grasi  Omega3. Desi carnea de somon este grasa, continutul de colesterol este destul de redus. Fileul de somon Balik Tsar Nicolaj este intotdeauna o placere!

Numai la Balik se mai pastreaza inca reteta secreta de afumare a somonului, asa cum era livrat la curtea Romanovilor din Saint Petersburg pana in 1918. Israel Kaplan, nepotul ultimului furnizor al tarului Rusiei, a pastrat cunostintele bunicului sau si, in anii ’70, i-a invatat pe proprietarii Balik cum sa prepare si sa afume somonul.

Calitatea fara compromisuri este pe primul plan, numai cele mai bune piese fiind suficient de bune pentru a purta numele “Balik”.

Traditia de la curtea tarilor Rusiei este inca pastrata si astazi, ca garantie a acestor capodopere culinare.

Somonul Balik este si ramane o delicatesa pentru momente speciale, pentru a savura arta culinara la superlativ.

Conform protocolului curtii, fileul de somon afumat se servea numai la receptii de stat si la ocazii speciale.  

  • Ingrediente: 97% somon (salmo salar), sare.   
  • Alergeni: contine peste.
  • Origine: Atlanticul de nord-est. Crescut (acvacultura) in Atlanticul de nord-est (Norvegia), prelucrat in Alpii Elvetieni.
  • Recomandari: felii de paine buna unse cu unt sarat, blini cu crème fraiche si piper negru. 
  • Pachet (ambalat in vid): cca. 320g

Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,32Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate.  

A se pastra la rece (+4 / +7oC). 

Producator: Caviar House & Prunier, Elvetia 

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

  • Valoare Energetica: 585 kJ/139kcal
  • Grasimi: 4,90 g
  • din care, acizi grasi saturati: 0,7 g
  • Carbohidrati: 0,5 g
  • din care, zahar: 0,5 g
  • Proteine: 23 g
  • Sare: 1,3 g 

Caviar - perlele negre pline de savoare

Numele Prunier este recunoscut pe piata caviarului de peste 140 de ani. In anul 1872, Alfred Prunier a deschis primul restaurant de fructe de mare din Paris si, deoarece oaspetilor ca Oscar Wilde si Sarah Bernhardt le placea caviarul, Prunier il importa direct din Rusia; familia Prunier a primit dreptul de import exclusiv, la nivel mondial, in anul 1918. In anul 1925 Emile Prunier a deschis magazinul “Prunier” pe bulevardul Victor Hugo oferind nu numai caviar rusesc ci si sturion din Gironde, care inca mai exista in salbaticie la vremea aceea.   

Chiar si astazi, aceasta delicatesa costisitoare nu si-a pierdut deloc reputatia. Mai ales deoarece produsele de calitate sunt la mare cautare si au devenit din ce in ce mai rare.

In anul 2004 Prunier a fuzionat cu Caviar House, cel mai mare importator de caviar iranian. Icrele de sturion se transforma in caviar numai prin maturare si sarare cu sare gema iraniana, conform retetelor vechi de secole; iranianul Cahv-Jar inseamna “turta care-ti da putere” - facand referire la vechea practica persana de a consuma caviarul sub forma de turta, ca un fel de elixir. Gustul caviarului are note usor iodate, cu tonuri marine si de mirodenii. Cunoscatorii considera ca icrele trebuie sa alunece pe cerul gurii, daca sunt de calitate. Similar cu maturarea sampaniei, dozele cu caviar, pastrate in camera de maturare, trebuie intoarse, ciocanite si rotite timp de cateva saptamani.

Somonul Balik. Dupa disparitia ultimului tar al Rusiei, in 1918, secretul afumarii nobilului file de somon Balik* a fost dat uitarii. Totusi, zeci de ani mai tarziu, nepotul ultimului furnizor al curtii imperiale a Rusiei a devoalat reteta. Acum, somonul afumat atat de apreciat de tarul Rusiei este prelucrat si afumat manual acolo unde ne-am astepta mai putin: in regiunea alpina Toggenburg, localitatea Ebersol din Elvetia. Somonul afumat Balik este apreciat si exportat in toata lumea. Prunier se afla in continuare pe bulevardul Victor Hugo din Paris, unde se poate gasi si somonul Balik. 

*Balyk (in rusa: балык) este peste sarat si maturat, in special specii valoroase (sturion, somon). Inseamna “peste” in limbile turcice (se scrie Balik in turca). In rusa inseamna “cea mai buna bucata din peste”. 

Pret aproximativ:
688 Lei
Producator:
Caviar House & Prunier, Elvetia

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri