Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Flamed US Beef Porterhouse Dry-Aged, Congelat, cca. 800g - SUA

Pret aproximativ: 480 Lei
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
OG8602

480 Lei (TVA inclus)

Flamed US Beef Porterhouse Dry-Aged, Congelat, cca. 8 00g | Carne si Preparate din Carne ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Pret brut: 600 Lei/Kg America este tara steak-ului prin excelenta! Filé...
+

Flamed US Beef Porterhouse Dry-Aged, Congelat, cca. 800g | Carne si Preparate din Carne

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Pret brut: 600 Lei/Kg

America este tara steak-ului prin excelenta!

Filé > 3,2 cm, flambat & maturat.

Se compune din vrabioara si muschi file, despartite printr-un os in forma de T. Este similar cu T-bone steak dar, fiind taiat mai din spate, este mai mare. 

Suficient pentru doua persoane.

Porterhouse. Steak-ul clasic american. Dry-Aging (maturarea uscata) este o metoda de maturare speciala prin care carnea este maturata pe os timp de 21 de zile si apoi transata manual. Prin maturarea uscata, carnea pierde in greutate, devine mai frageda si isi intensifica savoarea.

Suculent, gustos, cu textura robusta.

Infiltratiile fine de grasime din ribeye confera suculenta fripturii si asigura o experienta gustativa de neuitat. 

This is how an American steak must taste!

  • O veritabila piesa de rezistenta, cu gust intens
  • Flambat si maturat: arome tostate delicioase si foarte delicate
  • Foarte suculent si fraged

Specialul devine chiar mai special - nu este doar un simplu Black Angus porterhouse steak, acest steak fiind dry-aged si flambat pentru un gust chiar si mai intens!

De unde vine denumirea de Porterhouse steak?

Nu exista o explicatie clara. Dar este sigur ca are legatura cu berea. Porterhouse este denumirea unei fabrici irlandeze de bere. Berea Porter se serveste demult in berariile britanice si in cele americane. Este posibil, ca in trecut, aceste transe imense de carne cu os in forma de T sa se fi servit in pub-uri si de aici sa le vina denumirea de Porterhouse steak; acum sunt deja clasice in orice steakhouse american. Daca tot vorbim de denumiri: in Italia, aceeasi transa de carne, se numeste Bistecca alla Fiorentina!

Mod de preparare: la gratar, la tigaie, la temperatura joasa. Se dezgheata la frigider. Se scoate, dezambalata, la temperatura camerei cu doua ore inainte de a o gati. Se rumeneste, la foc mare, cate 90 de secunde pe fiecare parte. Apoi, se da la cuptor timp de 15 minute la 100oC, sau in gratar cu capac, la gatire indirecta. Cand a ajuns la 48oC in centrul termic, se scoate si se lasa la odihnit 5 minute (temperatura in centrul termic va urca cu aprox. 5oC = Medium Rare). Optional, friptura se mai poate incalzi, la foc mare, cate 20 de secunde pe fiecare parte. Avand o temperatura in centrul termic de 50 - 54oC friptura este gata. In afara de putina sare de mare, nu-i mai trebuie nimic.

Carnea provine de la Morgan Ranch din Burwell, Nebraska - ferma cu peste 80 de ani experienta in cresterea vitelor. Ei se bazeaza pe rasele Black Angus si Hereford cu cea mai buna genetica. In combinatie cu o alimentatie adecvata fiecarei rase, rezulta o carne perfecta pentru cunoscatori.  

  • Pachet: cca. 800g

Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,8Kg.

Congelat ultra-rapid, prin soc termic. Ambalat in folie.

A se pastra la congelator (-18°C). Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se consuma cat mai rapid.

  • Crescator: ferme de familie din SUA
  • Origine: SUA
  • Regiune: Midwest
  • Rasa: Certified Black Angus
  • Alimentatie: min. 120 zile furajare: iarba, porumb, alfalfa, fan, terci, minerale
  • Maturare: 21 de zile Dry-Aged
  • Transa: din zona lombara
  • Preparare: gratar, tigaie, temperatura joasa

Ambalat de Otto Gourmet, Germania

De ce este US Beef atat de speciala?

Istoria rasei US Black Angus dateaza de acum mai bine de 100 de ani, cand fermierii din Midwest-ul american au inceput sa hraneasca vitele cu porumbul pe care il aveau in exces. Chiar si in zilele noastre, vacile US Black Angus sunt hranite numai pe baza de plante. Cu cateva luni inainte de sacrificare, vacile sunt hranite zilnic cu aproximativ 10% porumb. O traditie de succes pentru obtinerea unui produs delicios.

Black Angus - Premium Beef cu origini scotiene

Rasa Angus provine din regiunile de coasta fertile din Estul Scotiei, fiind o incrucisare intre rasele de vaci fara coarne “Doddies” din regiunea Angus si “Humlies” din Aberdeen. La sfarsitul secolului XVIII, a rezultat rasa Aberdeen Angus, mai cunoscuta ca Black Angus datorita culorii predominant negre. Numele Angus provine de la celti, Aonghas in limba galica, si inseamna “prima alegere”. Astazi, rasa de vite Black Angus este printre cele mai apreciate rase de vaci pentru carne din lume.

Pret aproximativ:
480 Lei

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri