- Garantat 100%
- Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plata cu card online - iPay BT
Sunt acceptate la plată toate cardurile Visa (emise sub siglele Visa și Visa Electron) și MasterCard (emise sub siglele MasterCard, Maestro și Cirrus) care au drept de utilizare pe Internet.
- Curier RAPID - în orice localitate din țară, fără costuri suplimentare.
-
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (Temperatură controlată) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
-
Livrare Produse Congelate
Livrarea produselor congelate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
< ATENTIE >
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
-
Livrare produse
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR" timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (temperatura controlata) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
*Livrarea produselor congelate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
Atentie!
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
Recomandari produse similare (din aceeasi categorie)
Descriere produs
Flamed US Beef Porterhouse Dry-Aged, Lucki Maurer Selection | Carne si Preparate din Carne
ATENTIE!
Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.
America este tara steak-ului prin excelenta!
Filé > 3,2 cm, flambat & maturat.
Se compune din vrabioara si muschi file, despartite printr-un os in forma de T. Este similar cu T-bone steak dar, fiind taiat mai din spate, este mai mare.
Suficient pentru doua persoane.
Porterhouse. Steak-ul clasic american. Dry-Aging (maturarea uscata) este o metoda de maturare speciala prin care carnea este maturata pe os timp de 21 de zile si apoi transata manual. Prin maturarea uscata, carnea pierde in greutate, devine mai frageda si isi intensifica savoarea.
Suculent, gustos, cu textura robusta.
Infiltratiile fine de grasime din ribeye confera suculenta fripturii si asigura o experienta gustativa de neuitat.
This is how an American steak must taste!
- O veritabila piesa de rezistenta, cu gust intens
- Flambat si maturat: arome tostate delicioase si foarte delicate
- Foarte suculent si fraged
Specialul devine chiar mai special - nu este doar un simplu Black Angus porterhouse steak, acest steak fiind dry-aged si flambat pentru un gust chiar si mai intens!
De unde vine denumirea de Porterhouse steak?
Nu exista o explicatie clara. Dar este sigur ca are legatura cu berea. Porterhouse este denumirea unei fabrici irlandeze de bere. Berea Porter se serveste demult in berariile britanice si in cele americane. Este posibil, ca in trecut, aceste transe imense de carne cu os in forma de T sa se fi servit in pub-uri si de aici sa le vina denumirea de Porterhouse steak; acum sunt deja clasice in orice steakhouse american. Daca tot vorbim de denumiri: in Italia, aceeasi transa de carne, se numeste Bistecca alla Fiorentina!
Mod de preparare: la gratar, la tigaie, la temperatura joasa. Se dezgheata la frigider. Se scoate, dezambalata, la temperatura camerei cu doua ore inainte de a o gati. Se rumeneste, la foc mare, cate 90 de secunde pe fiecare parte. Apoi, se da la cuptor timp de 15 minute la 100oC, sau in gratar cu capac, la gatire indirecta. Cand a ajuns la 48oC in centrul termic, se scoate si se lasa la odihnit 5 minute (temperatura in centrul termic va urca cu aprox. 5oC = Medium Rare). Optional, friptura se mai poate incalzi, la foc mare, cate 20 de secunde pe fiecare parte. Avand o temperatura in centrul termic de 50 - 54oC friptura este gata. In afara de putina sare de mare, nu-i mai trebuie nimic.
Carnea provine de la Morgan Ranch din Burwell, Nebraska - ferma cu peste 80 de ani experienta in cresterea vitelor. Ei se bazeaza pe rasele Black Angus si Hereford cu cea mai buna genetica. In combinatie cu o alimentatie adecvata fiecarei rase, rezulta o carne perfecta pentru cunoscatori.
- Pachet: cca. 800g
- Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,8Kg.
- Congelat ultra-rapid, prin soc termic. Ambalat in folie.
- A se pastra la congelator (-18°C). Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se consuma cat mai rapid.
- Crescator: ferme de familie din SUA
- Origine: SUA
- Regiune: Midwest
- Rasa: Certified Black Angus
- Alimentatie: min. 120 zile furajare: iarba, porumb, alfalfa, fan, terci, minerale
- Maturare: 21 de zile Dry-Aged
- Transa: din zona lombara
- Preparare: gratar, tigaie, temperatura joasa
- Ambalat de Otto Gourmet, Germania
De ce este US Beef atat de speciala?
Istoria rasei US Black Angus dateaza de acum mai bine de 100 de ani, cand fermierii din Midwest-ul american au inceput sa hraneasca vitele cu porumbul pe care il aveau in exces. Chiar si in zilele noastre, vacile US Black Angus sunt hranite numai pe baza de plante. Cu cateva luni inainte de sacrificare, vacile sunt hranite zilnic cu aproximativ 10% porumb. O traditie de succes pentru obtinerea unui produs delicios.
Black Angus - Premium Beef cu origini scotiene
Rasa Angus provine din regiunile de coasta fertile din Estul Scotiei, fiind o incrucisare intre rasele de vaci fara coarne “Doddies” din regiunea Angus si “Humlies” din Aberdeen. La sfarsitul secolului XVIII, a rezultat rasa Aberdeen Angus, mai cunoscuta ca Black Angus datorita culorii predominant negre. Numele Angus provine de la celti, Aonghas in limba galica, si inseamna “prima alegere”. Astazi, rasa de vite Black Angus este printre cele mai apreciate rase de vaci pentru carne din lume.
Cumparate frecvent impreuna
(%) REDUCERI
Detalii speciale
Declinarea Responsabilitatii
FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.
Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare, produsele livrate putand diferi in ceea ce priveste culoarea, aspectul si textura. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea vizualizata pe un anumit tip de monitor folosit de client si cea a produsului în sine.
Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat. Informatiile din descrierea produselor noastre sunt furnizate cu scop informativ, nu reprezinta si nu inlocuiesc fisa tehnica sau orice alt document oficial al producatorului privind specificatiile tehnice, de depozitare si de utilizare.
De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul, etichetele si instructiunile produsului, inainte de a-l utiliza sau consuma, precum si orice alte informatii pe care producatorul le pune la dispozitie online, scris sau pe canalele sociale oficiale.
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru folosirea necorespunzatoare si/sau in necunostinta de cauza, ori abuziva, a produselor comercializate de noi, indiferent de situatia in care aceasta s-a produs.
Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Reviews
Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs