+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Foie Gras - André Bonnaure
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Foie Gras - André Bonnaure

Matfer 816039

 

Pret: 390,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Foie Gras - André Bonnaure

 

In limba franceza.

Pentru a sti totul despre foie gras: origine, cresterea pasarilor, calitate, gatire si retete de foie gras rece sau cald.

O opera magnifica, foarte completa, pentru un produs care ilustreaza perfect ceea ce se numeste gastronomie.

André Bonnaure si-a consacrat toata viata studierii ratelor si foie gras-ului, acest “viscere divin” cum ii place sa-l numeasca. De aceea a decis sa-si impartaseasca toate cunostintele acumulate, pasiunea si creativitatea, printr-o carte exceptionala admirabil ilustrata.

In primele capitol, se prezinta originea si evolutia foie gras-ului, tehnicile de crestere a pasarilor, de gavaj si de eviscerare, calitatea foie gras-ului si abordarea lui din punct de vedere stiintific. Apoi, André Bonnaure prezinta diverse tehnici de gatire a foie gras:

-         Cele care se refera la foie gras consumat rece, la cuptor, la plita sau la tigaie;

-         Si cele ce pot fi folosite pentru foie gras de consumat cald: la tigaie, la frigare, sous-vide, en papillote, la abur, in sare.

Apoi, urmeaza 106 retete, de la cele mai clasice la cele mai moderne, toate fotografiate artistic: 40 de retete de foie gras de consumat rece, 56 de retete de foie gras de consumat cald si 10 retete de foie gras de consumat … la desert. Este un adevarat festival al creativitatii, al savorilor si culorilor. De exemplu: Tartar de foie gras si ciuperci de padure; Foie gras “mare si munte” (cu ficat de mihalt); Sushi maki cu foie gras; Escalop de foie gras in frunza de smochin (gatit la abur); Escalop de foie gras si calamari mici trasi la tigaie; Foie gras la frigare, dulceata de ceapa si salvie; Trufe de foie gras cu ciocolata; Inghetata cu foie gras, prune uscate si Armagnac pentru servit la desert…

Aceasta lucrare magnifica, veritabila sursa de inspiratie, de concupiscenta si de placere, a primit premiul pentru Cea mai Buna Carte de Bucatarie Franceza din Lume, acordat de Gourmand World CookBook Awards, la Pékin in anul 2007.

Detalii:

  • Legata: 352 pagini
  • Format: 33,2 x 25,6 x 4,2 cm
  • Editura : MONTAGUD, Spania
  • Limba: Franceza
  • Anul publicarii: 2007
 

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115