Foie Gras - André Bonnaure

DISPONIBIL LA COMANDA
Matfer 816039

390 Lei cu TVA

Foie Gras - André Bonnaure   In limba franceza. Pentru a sti totul despre foie gras: origine, cresterea pasarilor, calitate, gatire si retete de foie gras rece sau cald. O opera magnifica, foarte completa, pentru un produs care ilustreaza perfect ceea ce se numeste...
+

Foie Gras - André Bonnaure

 

In limba franceza.

Pentru a sti totul despre foie gras: origine, cresterea pasarilor, calitate, gatire si retete de foie gras rece sau cald.

O opera magnifica, foarte completa, pentru un produs care ilustreaza perfect ceea ce se numeste gastronomie.

André Bonnaure si-a consacrat toata viata studierii ratelor si foie gras-ului, acest “viscere divin” cum ii place sa-l numeasca. De aceea a decis sa-si impartaseasca toate cunostintele acumulate, pasiunea si creativitatea, printr-o carte exceptionala admirabil ilustrata.

In primele capitol, se prezinta originea si evolutia foie gras-ului, tehnicile de crestere a pasarilor, de gavaj si de eviscerare, calitatea foie gras-ului si abordarea lui din punct de vedere stiintific. Apoi, André Bonnaure prezinta diverse tehnici de gatire a foie gras:

-         Cele care se refera la foie gras consumat rece, la cuptor, la plita sau la tigaie;

-         Si cele ce pot fi folosite pentru foie gras de consumat cald: la tigaie, la frigare, sous-vide, en papillote, la abur, in sare.

Apoi, urmeaza 106 retete, de la cele mai clasice la cele mai moderne, toate fotografiate artistic: 40 de retete de foie gras de consumat rece, 56 de retete de foie gras de consumat cald si 10 retete de foie gras de consumat … la desert. Este un adevarat festival al creativitatii, al savorilor si culorilor. De exemplu: Tartar de foie gras si ciuperci de padure; Foie gras “mare si munte” (cu ficat de mihalt); Sushi maki cu foie gras; Escalop de foie gras in frunza de smochin (gatit la abur); Escalop de foie gras si calamari mici trasi la tigaie; Foie gras la frigare, dulceata de ceapa si salvie; Trufe de foie gras cu ciocolata; Inghetata cu foie gras, prune uscate si Armagnac pentru servit la desert…

Aceasta lucrare magnifica, veritabila sursa de inspiratie, de concupiscenta si de placere, a primit premiul pentru Cea mai Buna Carte de Bucatarie Franceza din Lume, acordat de Gourmand World CookBook Awards, la Pékin in anul 2007.

Detalii:

  • Legata: 352 pagini
  • Format: 33,2 x 25,6 x 4,2 cm
  • Editura : MONTAGUD, Spania
  • Limba: Franceza
  • Anul publicarii: 2007
 

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "in stoc", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "disponibil la comanda", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare). Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Cost expediere TNT:

  • in Bucuresti - 30 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 40 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

AVANTAJE

Profita de Reduceri