Dragi clienti,
Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!
Nicio postare gasita
Cod: Matfer 336655
Pret: 240 Lei
FLEXIPAN®: primele forme profesionale subtiri, din silicon anti-aderent, pentru bucatarie si patiserie/cofetarie.
- Utilizare de la - 40° la + 300°C.
- Culoarea neagra atrage caldura.
- Ranforsata cu panza din fibra de sticla, pentru flexibilitate maxima si demulare perfecta a preparatelor.
- Siliconul special este complet ani-aderent, iar grosimea redusa ajuta la gatirea omogena.
- Se poate utiliza in toate tipurile de cuptor si la congelator.
- Se foloseste atat pentru aluaturi cat si pentru mousse sau creme, aspicuri, inghetata, deserturi, indiferent daca preparatele sunt sarate sau dulci.
Descriere | Dimensiuni Forme Ø x H (mm) | Volum ml |
Folie GN ½: 325 × 265 mm |
|
|
24 amprente | 41 x 12 | 10 |
FLEXIPAN® - Demarle, Franta
Materialul FLEXIPAN® este o combinatie de panza din fibra de sticla si silicon, ceea ce ii confera o soliditate si longevitate inegalabile precum si proprietati anti-aderente exceptionale, fara a fi nevoie de nici un fel de tapetare.
Se poate utiliza atat pentru congelare cat si pentru coacere, de la -40o la +280oC.
Se poate folosi in toate tipurile de cuptor (fara contact direct cu sursa de caldura) cat si la bain-marie si in congelator.
Utilizabil atat pentru preparate sarate cat si dulci.
Folosind foliile intregi pentru peparare, ajuta la economisirea unui timp pretios.
Demularea este simpla si rapida, fara riscul ruperii preparatului.
In functie de preparatele realizate, folia poate fi utilizata de 2000 pana la 3000 de ori inainte de a aparea primele semne de lipire.
Cea mai completa gama: FLEXIPAN® exista intr-o multitudine de forme si in 3 dimensiuni ale foliilor: format patiserie 600 x 400 mm si 400 x 300 mm, format gastronorme GN ½ (325 X 265 mm).
Recomandari de utilizare pentru FLEXIPAN®:
Umplere: se pune intotdeauna FLEXIPAN® pe o tava inainte de a umple formele. A nu se pune la copt cu formele goale, se pot umple cu apa.
Coacere: se recomanda folosirea FLEXIPAN® pe gratar sau tava perforata pentru a favoriza circulatia aerului fierbinte. Ca regula generala, demularea se efectueaza imediat dupa scoaterea din cuptor. Pentru preparatele delicate (pandispan, dacquoises…), este preferabil sa fie lasate sa se racoreasca inainte de demulare.
Demulare: demularea se realizeaza pur si simplu prin deformarea formelor pe dedesubt sau prin intoarcere cu fata in jos. A nu se utiliza cutite sau alte ustensile ascutite. A un se taia.
Curatare: se recomanda curatarea dupa fiecare utilizare, cu un burete neabraziv si apa calda in care s-a dizolvat un produs degresant. Se clatesc si se pun cu fata in jos pe un gratar.
Stocare: plat, pe gratar sau tava, suprapuse cel mult cate 6.
FLEXIPAN® corespunde legislatiei europene si americane in vigoare in ceea ce priveste materialele destinate utilizarii in alimentatie.
Producator: Demarle, Franta
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
Cost expediere Fan Courier:
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT: