+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Folie Reliefata din Silicon, Friza Greceasca Mica (575x375 mm) - Flexipat-NORBERT VANNIER - Matfer
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Folie Reliefata din Silicon, Friza Greceasca Mica (575x375 mm) - Flexipat-NORBERT VANNIER - Matfer

422002

 

Pret: 490,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Folie Reliefata din Silicon, Friza Greceasca Mica (575x375 mm) - Flexipat-NORBERT VANNIER - Matfer


Folie din silicon alimentar utilizabila pentru:

-          Coacerea pandispanului reliefat pentru acoperirea torturilor si prajiturilor;

-          Modelarea zaharului topit, nougat, crema de fructe;

-          Realizarea de decoruri tip pastile;

-          Coacerea aluaturilor sarate, dulci, a foitajului, in relief.

Foliile reliefate “Norbert Vannier” pot fi folosite pentru realizarea foarte facila de benzi (1) din biscuit/pandispan cu design perfect uniform, cu un foarte placut aspect reliefat, intr-un timp foarte scurt.

Latime banda: 30 mm

Utilizabila atat in congelator cat si in cuptor.

- Folie din silicon care permite, datorita marginilor, umplerea rapida cu orice fel de preparat care isi pastreaza grosimea constanta.
- Preparatele se extrag perfect, datorita elasticitatii FLEXIPAT.
- NU NECESITA UNGERE. Nu exista pericolul lipirii produsului.
- In comparatie cu cadrele clasice, FLEXIPAT asigura atat o crestere a productivitatii cat si un aspect ameliorat.
- FLEXIPAT este un produs brevetat in conformitate cu legislatia franceza, europeana si nord americana, in ceea ce priveste materialele destinate industriei alimentare.
- Intretinerea este foarte usoara: este suficient sa se inmoaie in apa cu  detergent si a se  sterge cu un burete. Pentru uscare se introduce 2-3 minute in cuptor incalzit la 100° C.

Procedeu:

  1. Se prepara un aluat pentru tigarete (pâte à cigarette) (1). Se aseaza folia pe o tava perforata 600 x 400 mm, cod Matfer 310612. Se intinde aluatul, colorat dupa dorinta, pe folie, la ras. Se netezeste bine la suprafata modelului. Se da la rece.
  2. Se acopera aluatul pentru decor cu aproximativ 500 g de aluat de pandispan (biscuit), de joconde, dacquoise sau de alt fel. Se coace in cuptor la 220oC timp de 10 - 12 minute.
  3. Demularea se poate efectua atat la rece cat si la cald.
  4. Se taie in benzi de latimea dorita.
  5. Se captusesc cercurile cu aceste benzi.
  6. Se monteaza preparatul in interior, in functie de reteta.

Producator: Matfer, Franta

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115