+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Fond de Gasca, Pudra Instant, Fara Glutamat Adaugat, 150 g - GewürzGarten
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Fond de Gasca, Pudra Instant, Fara Glutamat Adaugat, 150 g - GewürzGarten

BOS 33380

 

Pret: 30,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Fond de Gasca, Pudra Instant, Fara Glutamat Adaugat, 150 g - GewürzGarten

Concentrat

 

Fond de gasca, sub forma de pudra instant, usor de folosit imediat.

Este ideal ca baza pentru preparatele din gasca, pui si carne alba.

Carnea de gasca poate fi asezonata direct cu aceasta pudra si apoi gatita la cuptor sau prajita.

Se adauga direct in sosuri pentru a le conferi mai mult gust.

Pentru orice alta utilizare, pudra se dizolva in apa fierbinte, se da in clocot si gata!

Se foloseste ca baza de gatit pentru preparatele culinare.

Dozaj: 30 g/litru de apa

Borcan: 150 g

Se pot obtine 5 litri de fond

A se pastra la loc uscat si racoros.

Ingrediente: sare, lactoza, aroma (cu componente din ou si telina), extract de drojdie, grasime de gasca 6,5%, carne de curcan (cu antioxidant: extract de rozmarin), caramel, maltodextrina, extract din carne de vita, grasime vegetala, pudra de drojdie, zahar, sos de soia (boabe de soia, sare, otet), condimente.

Alergeni: poate contie: gluten, ou, arahide, soia, lapte, nuci, telina, mustar, susan, lupin.

Producator: Bos Food, Germania

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115