Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Va multumim pentru intelegere!

France: The Cookbook - Ginette Mathiot

LA COMANDĂ Ce înseamnă La Comandă?
GBS 9780714872452

210 Lei (TVA inclus)

France: The Cookbook - Ginette Mathiot In limba engleza. Biblia gatitului traditional si autentic frantuzesc. S-a vandut in peste 6 milioane de exemplare de la prima aparitie. Contine mai mult de 1400 de retete si ghideaza cititorul prin retetele si tehnicile clasice ale bucatariei...
+

France: The Cookbook - Ginette Mathiot

In limba engleza.

Biblia gatitului traditional si autentic frantuzesc. S-a vandut in peste 6 milioane de exemplare de la prima aparitie.

Contine mai mult de 1400 de retete si ghideaza cititorul prin retetele si tehnicile clasice ale bucatariei franceze (care formeaza baza pentru multe alte bucatarii), intr-un mod clar si autoritar. 

Retetele, complet actualizate, demonstreaza ca mancarea frantuzeasca autentica nu trebuie sa fie complicata, grea sau prea grasa.

Ginette Mathiot (1907–1998), Officier de la Legion d'Honneur, a invatat trei generatii de francezi cum sa gateasca si este autoritatea suprema in ceea ce priveste bucataria franceza traditionala. A scris mai mult de 30 de carti culinare de succes, acoperind toate subiectele bucatariei franceze. Je sais cuisiner (tradusa in engleza ca France: The Cookbook) este cea mai completa si definitorie lucrare a sa, in care a adunat retete referitoare la toate preparatele frantuzesti clasice.  

“Cand mi-am inceput ucenicia ca bucatar, am folosit aceasta carte aproape zilnic – este cu totul indispensabila deoarece acopera toate subiectele, de la cum sa fierbi un ou la cum sa gatesti perfect un homar.” – Marco Pierre White, Telegraph 

“Cu siguranta face placere oricarui iubitor al bucatariei franceze. Si mai exista, ca bonus, si posibilitatea de a gusta rezultatul.” – France Magazine 

Detalii:

  • Cartonata: 976 pagini
  • Format: 270 x 180 mm
  • Ilustratii: 225
  • Editura: Phaidon
  • Limba: Engleza
  • Anul publicarii: 2016

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "LA COMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: