+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


FreeMOLD SOFT, pentru a Produce Forme din Silicon Moi/Flexibile, Bicomponent, 1,1 Kg - SOSA
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

FreeMOLD SOFT, pentru a Produce Forme din Silicon Moi/Flexibile, Bicomponent, 1,1 Kg - SOSA

BOS 38889

 

Pret: 695,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

FreeMOLD SOFT, pentru a Produce Forme din Silicon Moi/Flexibile, Bicomponent, 1,1 Kg - SOSA

Bicomponent pentru obtinerea formelor de silicon moi si flexibile. Pentru uz alimentar.

Contine o baza elastomerica si un intaritor.

Dupa cum este necesar: Plastilina (pentru a sigila forma in care se toarna si pentru a lipi piesa de baza), folie de polipropilena (o folie de plastic cu ajutorul careia se va construi forma pentru turnare), elastic si scotch pentru a lipi forma. Se pot folosi si cercuri de bucatarie din inox bine tapetate cu folie din plastic, atat la baza cat si pe pereti.

Procedeu: Pregatirea substratului: suprafata originala trebuie sa fie curata si lipsita de impuritati. Daca este necesar, si cand substratul este poros, se foloseste un agent de demulare adecvat. Amestecare: Intr-un vas curat se toarna 100g din componentul A si 10g din componentul B si se amesteca pana cand componentul B este complet incorporat in baza. Se poate amesteca manual sau cu un mixer, dar nu trebuie amestecat prea mult si nici temperatura nu trebuie sa depaseasca 35oC. Se recomanda amestecarea in cantitati mici pentru a asigura o incorporare perfecta a componentului A si a componentului B. Este recomandabil sa se elimine bulele de aer prin introducerea amestecului intr-o masina de vidat cu camera de vidare si facandu-l sa expandeze complet si sa colapseze de cateva ori. Se lasa amestecul inca 1 - 2 minute in camera de vidare si apoi se verifica. Daca nu mai sunt bule de aer, amestecul poate fi folosit. Atentie: volumul amestecului va creste de 3 - 5 ori, deci vasul in care s-a pregatit amestecul trebuie sa fie suficient de mare.

Nota: daca nu aveti echipamentul necesar, se poate reduce numarul bulelor de aer amestecand cantitati mici din componentul A si componentul B si apoi folosind o pensula pentru aplicarea unui strat de 1 - 2 mm pe suprafata. Se tine la temperatura camerei pana cand nu mai sunt bule pe suprafata si stratul a inceput sa se intareasca. Se amesteca inca o cantitate din componentul A si din componentul B si se toarna amestecul peste original cat mai rapid posibil, pentru a evita ocluziunile. Materialul catalitic se va intari in 18 - 24 de ore, la temperatura camerei (22 - 24oC), formand o forma flexibila din silicon ce poate fi scoasa cu usurinta de pe original.

A se pastra la loc uscat si racoros.

2 recipiente: 1.100 g (in total)

Producator: SOSA Modern Gastronomy, Spania

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115