Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Gelatina in Foi, Platin, cca. 500 Foi (230 Bloom), 1 Kg - EWALD

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
B16161
|  Producator: Ewald

265 Lei (TVA inclus)

Gelatina in Foi, Platin, cca. 500 Foi (230 Bloom), 1 Kg - EWALD Gelatina este incolora, inodora si insipida. Este obtinuta din soric de porc. Platin reprezinta cel mai inalt nivel de calitate. Se poate folosi pentru mousse, terine, jeleuri, “oglinzi”, gustari individuale. Este extrem de...
+

Gelatina in Foi, Platin, cca. 500 Foi (230 Bloom), 1 Kg - EWALD

Gelatina este incolora, inodora si insipida. Este obtinuta din soric de porc. Platin reprezinta cel mai inalt nivel de calitate. Se poate folosi pentru mousse, terine, jeleuri, “oglinzi”, gustari individuale. Este extrem de transparenta. Ideala pentru bufeturi unde stralucirea si transparenta sunt necesare.

Ingrediente: gelatina (100% din soric de porc).

Mod de folosire:

Se inmoaie in apa rece 5 - 10 minute, apoi se scoate si se stoarce usor.

Dozaj: 1 foaie la 50 - 250ml (in functie de consistenta gelului) lichid cu temperatura intre 37 si 79 grade Celsius.

Se lasa la rece minimum 4 ore (recomandat peste noapte), in frigider. Gelatina continua sa se stabilizeze timp de 24 de ore. NU se congeleaza.

Pentru preparate calde, gelatina stoarsa se amesteca direct in compozitia fierbinte. Gelatina se dizolva imediat.

Pentru preparate reci (ex: frisca), gelatina stoarsa se dizolva in putina apa fierbinte si apoi se incorporeaza compozitia rece in gelatina dizolvata - niciodata invers!

Factori care reduc puterea de gelifiere:

  • Unele fructe tropicale ca ananasul si papaya care contin enzime ce distrug gelatina.
  • Acizii puternici (pH sub 4), cum ar fi cei din vin, care distorsioneaza capacitatea de gelifiere.
  • Sarea scade capacitatea de gelifiere.
  • Alcool concentrat (peste 40% vol.).

Factori care cresc puterea de gelifiere:

  • Zahar.
  • Lapte.
  • Alcool (in cantitati reduse).

A se pastra la loc uscat, racoros si fara mirosuri.

Pachet: 1 Kg

Producator: Ewald, Germania

Producator:
Ewald

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri

Recomandari - Produse similare (din aceeasi categorie)