+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Gelatina vegetala (pudra, 10 kg) - SOSA
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Gelatina vegetala (pudra, 10 kg) - SOSA

SOSA 58070000

 

Pret: 1.250,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Gelatina vegetala (pudra, 10 kg) - SOSA


Aceasta gelatina vegetala este compusa din ingrediente naturale: caragenat (o specie de alge), guma carruba si guma garrofin. Se amesteca in lichide reci sau calde si se incinge la cel putin 65oC (de preferat pana la fierbere).

Dozaj

Utilizare

Proprietati

50 g/l

Se incinge la cel putin 65oC (mai bine pana la fierbere) si se foloseste.

Temperatura de gelifiere: 60oC.

Rezistenta la temperatura pana la 65oC.

Pentru orice lichid cu un continut de apa de peste 80%.

Singura gelatina complet transparenta.

Textura similara cu agar-agar, dar mult mai elastica si mai rezistenta.

In cantitati mici, actioneaza ca un ingrosator.

Suficient de rezistent pentru mis-en-place.

Este termo-reversibila.

Nu suporta congelarea.

Dozaj: 50-60 g gelatina/1 l lichid

Ingrediente: Maltodextrina, dextroza, caragenan (E-407), guma carruba (E-410), citrat de sodiu (E-331).

Preparate: spaghetti reci, sferificare falsa, pate de fructe fals, gelatina fierbinte la 60oC, macaroane, napaj, gelatina rece < 60oC, aspicuri, napaj

A se pastra la loc uscat si racoros.

Cutie: 10 kg

Kappa este similara cu Gelatina Vegetala in Pudra. Gelatina Vegetala in Pudra actioneaza identic cu Kappa dar este mai elastica si mai transparenta.

Iota: 30 g de Gelatina Vegetala in Pudra au acelasi efect ca si Iota.

Producator: SOSA Modern Gastronomy, Spania

 

Spaghetti de Capsuni

25 g Gelatina Vegetala

400 g piure de capsuni

25 g pasta concentrata de capsuni

100 ml sirop (50% zahar + 50% apa)

 

Se amesteca toate ingredientele si se incalzesc pana la fierbere.

Se formeaza spaghete cu ajutorul Spaghetti Kit. Se racesc in apa cu gheata si se scurg.

 

Sfere din Mango si Campari

350 g piure de mango

50 ml Campari

100 ml apa

30 g Gelatina Vegetala

400 ml apa

100 ml sirop (50% zahar + 50% apa)

 

Se amesteca piureul de mango cu 100 ml apa si se toarna in forme semi-sferice din silicon. Se congeleaza.

Se amesteca apa cu Gelatina Vegetala si Campari si se aduc la fierbere. Se ia cratita de pe foc si se lasa sa Se racoreasca pana la 80oC.

Se demuleaza semi-sferele de mango si, cu ajutorul unui ac, se introduc in lichidul fierbinte.

Se lasa sa se decongeleze, centrul va fi lichid.

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie

  Pret: 210,00 Lei

  Pret: 55,00 Lei

  Pret: 85,00 Lei

  Pret: 169,00 Lei

Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115