Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

GelEspessa, 150 g - Home Chef

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
HC-02180040 (B52596)
|  Producator: SOSA Ingredients

46 Lei (TVA inclus)

GelEspessa, 150 g - Home Chef Ingrosator, emulgator, suspensor.  Un produs realizat pe baza de amidon de porumb (obtinuta din fermentarea zaharurilor, obtinut anterior din amidon din porumb, cu o bacterie denumita Xanthomonas Campestres). GelEspesa are urmatoarele caracteristici:...
+

GelEspessa, 150 g - Home Chef

Ingrosator, emulgator, suspensor.

 Un produs realizat pe baza de amidon de porumb (obtinuta din fermentarea zaharurilor, obtinut anterior din amidon din porumb, cu o bacterie denumita Xanthomonas Campestres).

GelEspesa are urmatoarele caracteristici:

  • Solubila atat la cald cat si la rece.
  • Vascozitatea ei nu depinde de temperatura sau pH (inclusiv un pH mai mic de 2).
  • Este stabil pe o plaja larga de niveluri de aciditate.
  • Poate fi mixat in medii foarte sarate.
  • Se hidrateaza bine in medii alcoolice.
  • Este foarte vascoasa (in repaus), cu un comportament foarte “pseudoplastic” (ideal pentru stabilizat si pentru cresterea vascozitatii produselor cum ar fi ketchup, actionand ca un gel in faza de repaus dar care devine foarte fluid cand este utilizat).
  • Este foarte rezistent la fazele de inghet-dezghet.
  • Singur nu formeaza geluri.
  • Actioneaza si ca stabilizator, evitand deshidratarea anumitor geluri.
  • Intarzie formarea cristalelor la inghet.
  • Combinat cu un emulgator, cum ar fi lecitina, poate ajuta la formare spumelor aerate.
  • Mixat cu alte polizaharide, in special guma carob, poate forma geluri (ex. budinci).
  • Este un bun stabilizator ce se utilizeaza in supe reci, spume aerate, emulsii, sosuri, vinegrete, lichide de suspensie. Poate stabiliza si solidele din bauturi si spuma de bere.
  • Se poate folosi in produsele sarace in calorii.

Dozaj:

- pentru consistenta sosurilor: incepand cu 6 g/l

- pentru stabilizarea solidelor din lichide: incepand de la 9 g/l  

- pentru texturi foarte vascoase: incepand cu 15 g/l  

Se dizolva atat la rece cat si la cald, numai cu ajutorul unui blender vertical.

Pentru orice tip de lichid cu continut de apa de cel putin 80%.

Rezista la caldura si la congelare. Termo-ireversibil.

Utilizari: sosuri, coulis, vinegrete, supe texturate, are efect suspensor.

Ingrediente: maltodextrina, guma xantan (E415).

Dozaj

Utilizare

Proprietati

6-15 gr/l

In functie de consistenta dorita.

Poate fi dizolvata, la rece sau la cald in 1 litru de lichid. Se amesteca cu telul sau cu mixerul, pana se ingroasa.

 

Doar ingroasa. Nu formeaza niciodata un gel solid.

Rezistenta la gaze.

Este solubila la rece.

It only thickens. It never forms a solid gel.

Resistant to gas.

Soluble when cold.

Are efect la temperaturi scazute.

 A se pastra la loc uscat si racoros.

 Borcan: 150 g

 Producator: SOSA Ingredients, Spania

Retete:

Vinegreta Colorata        

  • 250 ml otet balsamic
  • 2 g GelEspessa
  • 250 g piure de zmeura
  • 2 g GelEspessa

Dupa gust: sare, piper, ulei de masline

 Se amesteca otetul cu 2 g GelEspessa si se amesteca cu un blender de mana pana se ingroasa. Se face acelasi lucru si cu piureul de zmeura.

Se pun impreuna cele doua emulsii si se amesteca usor cu ulei de masline pentru a obtine o vinegreta colorata.

Spuma calda

  • 150ml    Fond de pui
  • 50g         Pasta pura de alune crude Sosa
  • 1.5g        Gelespessa Sosa
Producator:
SOSA Ingredients

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri

Recomandari - Produse similare (din aceeasi categorie)

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: