Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

GelEspessa (Xantana), 2.5 Kg - SOSA

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
0.00
(0 Review-uri) Scrie un review
SOS36838
Producator: SOSA Ingredients
29400 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Transport Curier RAPID
Magazin de Incredere

Marca de incredere

Magazinul nostru respectă standardele TRUSTED.ro și deține Marca de Încredere

GelEspessa (Xantana), 2.5 Kg - SOSA

Ingrosator, emulgator, suspensor de origine vegetala.

 Un produs realizat pe baza de amidon de porumb (obtinuta din fermentarea zaharurilor din amidonul de  porumb, cu bacteria Xanthomonas Campestres).

 GelEspesa are urmatoarele caracteristici:

  •  Solubila atat la cald cat si la rece.
  •  Vascozitatea ei nu depinde de temperatura sau pH (inclusiv un pH mai mic de 2).
  •  Este stabil pe o plaja larga de niveluri de aciditate.
  •  Poate fi mixat in medii foarte sarate.
  •  Se hidrateaza bine in medii alcoolice.
  •  Este foarte vascoasa (in repaus), cu un comportament foarte “pseudoplastic” (ideal pentru stabilizat si pentru cresterea vascozitatii produselor cum ar fi ketchup, actionand ca un gel in faza de repaus, dar care devine foarte fluid cand este utilizat).
  •  Este foarte rezistent la fazele de inghet-dezghet.
  •  Ingroasa dar, singura, nu formeaza geluri.
  •  Actioneaza si ca stabilizator, evitand deshidratarea anumitor geluri.
  •   Intarzie formarea cristalelor la inghet.
  •  Combinat cu un emulgator, cum ar fi lecitina, poate ajuta la formare spumelor aerate.
  •  Mixat cu alte polizaharide, in special guma carob, poate forma geluri (ex. budinci).
  •  Este un bun stabilizator ce se utilizeaza in supe reci, spume aerate, emulsii, sosuri, vinegrete, lichide de suspensie. Poate stabiliza si solidele din bauturi si spuma de bere.
  •  Se poate folosi in produsele sarace in calorii.

 Dozaj: 

  •  pentru consistenta sosurilor: incepand cu 6 g/l
  •  pentru stabilizarea solidelor din lichide: incepand de la 9 g/l  
  •  pentru texturi foarte vascoase: incepand cu 15 g/l   

Se dizolva atat la rece cat si la cald, cu ajutorul unui mixer vertical.

Pentru orice tip de lichid cu continut de apa de cel putin 80%.

Rezista la caldura si la congelare. Termo-ireversibil.

Utilizari: sosuri, coulis, vinegrete, supe texturate, are efect suspensor.

Ingrediente: maltodextrina, guma xantan (E415).

 

Dozaj

Utilizare

Proprietati

10gr/l

In functie de consistenta dorita.

Poate fi dizolvata, la rece sau la cald in 1 litru de lichid. Se amesteca cu telul sau cu mixerul, pana se ingroasa.

 

Doar ingroasa. Nu formeaza niciodata un gel solid.

Rezistenta la gaze.

Este solubila la rece.

Are efect la temperaturi scazute.

 

A se pastra la loc uscat si racoros.

 Cutie: 2,5 Kg

 Producator: SOSA Ingredients, Spania 

Retete

Vinegreta Colorata        

Pulpa de mandarine:                     

  • 500g       suc de mandarine                             
  • 3g           Gelespesa Sosa         

Otet:

  • 200g       Otet Balsamic
  • 2g           Gelespesa Sosa

Folosind o lingura, se incorporeaza ambele produse in ulei.

Spuma calda

  • 150ml    Fond de pui
  • 50g         Pasta pura de alune crude Sosa
  • 1.5g        Gelespesa Sosa
Producator:
SOSA Ingredients

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ" timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

Cost expediere TNT:

  • în București - 35 lei
  • în restul localităților din țară - 45 lei

*Livrarea produselor congelate

Livrarea produselor se realizeaza prin curier!

Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.

Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.

Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.

Atentie!

FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!

Average Star Rating:
0.00 (0 Review-uri total)
  • 5 stars
    0
  • 4 stars
    0
  • 3 stars
    0
  • 2 stars
    0
  • 1 star
    0
Have you used the product?
Tell us something about it and help others make the right decision
Show reviews with:
5 stars (0 Review-uri)
4 stars (0 Review-uri)
3 stars (0 Review-uri)
2 stars (0 Review-uri)
1 star (0 Review-uri)

No reviews found