Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Gelly, TEXTURAS Albert y Ferran Adria, Gelatina Pudra, 600 g

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
SG 250222
|  Producator: Sole Graells

162 Lei (TVA inclus)

Gelly, TEXTURAS Albert y Ferran Adria, Gelatina Pudra, 600 g   Gelly este o gelatina de 200 Bloom (forta medie), ideala pentru sferificari, mousse, aspicuri si o infinitate de alte retete.   Gelatina este un ingredient foarte apreciat in bucataria clasica, pe care...
+

Gelly, TEXTURAS Albert y Ferran Adria, Gelatina Pudra, 600 g

 

Gelly este o gelatina de 200 Bloom (forta medie), ideala pentru sferificari, mousse, aspicuri si o infinitate de alte retete.

 Gelatina este un ingredient foarte apreciat in bucataria clasica, pe care bucataria moderna l-a ridicat la un nivel mult superior. Este incolora, inodora si insipida.

 Una din caracteristicile principale ale gelatinei este puterea de gelifiere, exprimata in unitati Bloom.

 Dozaj: in functie de fermitatea dorita, de la 20 la 80 g per litru de lichid.

 Mod de utilizare: se pune apa rece intr-un bol mic si se presara gelatina in timp ce se amesteca cu telul. Se lasa 5 minute pana devine spongioasa.

Se aseaza bolul pe un bain-marie si se amesteca pana se dizolva gelatina (≤ 90ºC). Nu trebuie sa fiarba deoarece ar putea deveni vascoasa.

Se lasa sa se raceasca putin inainte de a o adauga in preparatul ce se doreste a fi gelificat. Ambele amestecuri trebuie sa fie la aceeasi temperatura pentru a evita cocoloasele.

 Ingrediente: gelatina alimentara de origine bovina.

Contine sulfiti.

 Gelatinele sub forma de pudra sau foi sunt practic interschimbabile, de regula, doua foi de gelatina echivaleaza cu o lingurita de gelatina pudra.

Deoarece puterea de gelifiere a lui Gelly este superioara celei a gelatinei Bronze in foi sau a gelatinei pudra obisnuite, este nevoie de o cantitate mai mica de produs pentru a gelifica.

Cutie: 600 grame.

A se pastra la loc racoros si uscat. A nu se lasa la indemana copiilor.

Producator: Sole Graells, Spania

Cum se converteste gelatina obisnuita in Gelly:

 Se poate adapta reteta pentru a folosi orice fel de gelatina avuta la dispozitie, cu conditia sa se cunoasca greutatea (MA) si forta Bloom (BA).

Pentru gelatina A, se poate calcula greutatea echivalenta a gelatinei B (MB), cu forta Bloom de BB, folosind formula:

MB = MA × BA ÷ BB

Producator:
Sole Graells

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri

Recomandari - Produse similare (din aceeasi categorie)