Gelly, TEXTURAS Albert y Ferran Adria, Gelatina Pudra, 600 g

DISPONIBIL LA COMANDA -
SG 250222

160 Lei cu TVA

Gelly, TEXTURAS Albert y Ferran Adria, Gelatina Pudra, 600 g   Gelly este o gelatina de 200 Bloom (forta medie), ideala pentru sferificari, mousse, aspicuri si o infinitate de alte retete.   Gelatina este un ingredient foarte apreciat in bucataria clasica, pe care...
+

Gelly, TEXTURAS Albert y Ferran Adria, Gelatina Pudra, 600 g

 

Gelly este o gelatina de 200 Bloom (forta medie), ideala pentru sferificari, mousse, aspicuri si o infinitate de alte retete.

 Gelatina este un ingredient foarte apreciat in bucataria clasica, pe care bucataria moderna l-a ridicat la un nivel mult superior. Este incolora, inodora si insipida.

 Una din caracteristicile principale ale gelatinei este puterea de gelifiere, exprimata in unitati Bloom.

 Dozaj: in functie de fermitatea dorita, de la 20 la 80 g per litru de lichid.

 Mod de utilizare: se pune apa rece intr-un bol mic si se presara gelatina in timp ce se amesteca cu telul. Se lasa 5 minute pana devine spongioasa.

Se aseaza bolul pe un bain-marie si se amesteca pana se dizolva gelatina (≤ 90ºC). Nu trebuie sa fiarba deoarece ar putea deveni vascoasa.

Se lasa sa se raceasca putin inainte de a o adauga in preparatul ce se doreste a fi gelificat. Ambele amestecuri trebuie sa fie la aceeasi temperatura pentru a evita cocoloasele.

 Ingrediente: gelatina alimentara de origine bovina.

Contine sulfiti.

 Gelatinele sub forma de pudra sau foi sunt practic interschimbabile, de regula, doua foi de gelatina echivaleaza cu o lingurita de gelatina pudra.

Deoarece puterea de gelifiere a lui Gelly este superioara celei a gelatinei Bronze in foi sau a gelatinei pudra obisnuite, este nevoie de o cantitate mai mica de produs pentru a gelifica.

Cutie: 600 grame.

A se pastra la loc racoros si uscat. A nu se lasa la indemana copiilor.

Producator: Sole Graells, Spania

Cum se converteste gelatina obisnuita in Gelly:

 Se poate adapta reteta pentru a folosi orice fel de gelatina avuta la dispozitie, cu conditia sa se cunoasca greutatea (MA) si forta Bloom (BA).

Pentru gelatina A, se poate calcula greutatea echivalenta a gelatinei B (MB), cu forta Bloom de BB, folosind formula:

MB = MA × BA ÷ BB

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare). Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Cost expediere TNT:

  • in Bucuresti - 30 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 40 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

  

AVANTAJE

Profita de Reduceri