- Garantat 100%
- Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plata cu card online - iPay BT
Sunt acceptate la plată toate cardurile Visa (emise sub siglele Visa și Visa Electron) și MasterCard (emise sub siglele MasterCard, Maestro și Cirrus) care au drept de utilizare pe Internet.
- Curier RAPID - în orice localitate din țară, fără costuri suplimentare.
-
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (Temperatură controlată) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
-
Livrare Produse Congelate
Livrarea produselor congelate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
< ATENTIE >
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
-
Livrare produse
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR" timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (temperatura controlata) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
*Livrarea produselor congelate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
Atentie!
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
Recomandari produse similare (din aceeasi categorie)
Descriere produs
German Angus Ribeye Bone-In (Cotlet) Dry-Aged, Congelat, cca. 500g
ATENTIE!
Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.
German Angus ribeye bone-in (cotlet), maturat.
- Un steak clasic
- Gustos, marmorat fin
- Perfect la gratar sau la tigaie
Inainte de a fi gatit se dezgheata in frigider (peste noapte), apoi se scoate din ambalaj si se tempereaza cca. 2 - 4 ore la temperatura camerei.
- Pachet: cca. 500g
Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,50Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate.
Congelat ultra-rapid, prin soc termic. Ambalat in vid.
A se pastra la congelator (-18°C). Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se consuma cat mai rapid.
- Crescator: ferme din Germania
- Origine: Germania
- Rasa: Deutsches Angus
- Alimentatie: iarba, porumb dupa varsta de 8 luni
- Maturare: 31 de zile Dry-Aged
- Transa: Antricot
- Structura: cu os
- Mod de preparare: Beefer®, gratar, tigaie, temperatura joasa, sous-vide.
Ambalat de Otto Gourmet, Germania
La dry-aging carnea nu se dezoseaza, ci se matureaza in carcasa. Dupa sacrificare, cele doua jumatati ale carcasei de vita sunt racite de la 37oC la 7oC (cu 1 grad pe ora). Apoi sunt taiate in sferturi, iar spatele este transat separat. Astazi numai piesele de cea mai buna calitate din zona spatelui sunt folosite in procesul complex de maturare uscata. Ribeye (antricot), Strip Loin (vrabioara), T-Bone si Porterhouse sunt atarnate in camerele de maturare in conditii controlate de umiditate (85%) si temperatura (2oC) timp de minimum 14 de zile astfel incat enzimele din carne sa aiba timpul necesar pentru a marunti proteinele din muschi. Aceasta piesa este maturata 31 de zile. Rezulta o carne suculenta si savuroasa care se gaseste numai in cele mai bune steakhouse-uri din SUA si UK.
Stratul uscat de la exteriorul carnii, rezultat in urma procesului de dry-aging, nu este indeparat la portionare.
Ce este un ribeye steak?
Ribeye este o transa de carne cu forma oval-rotunda ce provine din partea dorsal-frontala a animalului. In Franta este denumit Entrecôte. Se transeaza intre a sasea si a doisprezecea coasta si este compus din una din grupele de muschi cele mai folosite ale animalului, fiind ideal pentru frigere rapida.
Cum arata un ribeye?
In multe descrieri ale ribeye-ului, sfera centrala de grasime este considerata o caracteristica si echivalata cu un “ochi” (eye). Dar, de fapt, “ochiul” este un muschi cu aspect de oval care, la o privire mai atenta, seamana cu un ochi. Caracteristica acestui steak este faptul ca se compune, in mare, din trei tipuri de muschi care formeaza intreaga piesa: longissimus dorsi, spinalis dorsi si complexus.
In mijloc - acoperit de calota bogata in tesut conjuctiv (spinalis dorsi - cunoscatorii il considera cea mai buna transa posibila pentru steak; fr. calotte de boeuf, eng. ribeye cap/”butcher butter”: “the richest, butteriest, tenderest, beefiest steak”) - se afla cel mai mare muschi, miezul ribeye-ului (longissimus dorsi).
Se stie ca ribeye este unul dintre cele mai savuroase steak-uri disponibile, iar muschiul de vita (tenderloin) este cel mai fraged. Ei bine, calota de ribeye (ribeye cap) are tot ce-i mai bun din ambele: toata savoarea si suculenta ribeye-ului, cu fragezimea muschiului de vita!
Cel mai mic muschi (complexus) are forma conica, se afla in partea dinspre coasta, contine mai putina grasime si mai mult tesut conjunctiv.
Ce gust are un ribeye steak?
Muschii folositi intens au o marmorare intramusculara intensa. Ribeye provine dintr-o zona cu cele mai folosite grupe de muschi ale vitei. In consecinta, vinisoare fine de grasime travereseaza carnea si fac ca friptura sa fie suculenta. Ribeye are textura oarecum robusta si este preferat, in general, de barabati.
Care este diferenta intre Entrecôte si Ribeye?
Chiar daca este o diferenta mica, antricotul (Entrecôte) si ribeye nu sunt identice. Prima diferenta este originea. Entrecôte, dupa cum sugereaza si numele, provine din Franta. Este taiat din zona centrala a coastelor, intre garf si vrabioara. Ribeye este o transa cu originea in SUA si este taiat din zona mai dinspre vrabioara a coastelor. Totusi, in Europa, in ultimii ani, ambele transe au inceput sa convearga din ce in ce mai mult astfel incat cu greu se mai face diferenta dintre entrecôte si ribeye.
German Angus Beef
Rasa Angus provine din regiunile de coasta fertile din Estul Scotiei, fiind o incrucisare intre rasele de vaci fara coarne “Doddies” din regiunea Angus si “Humlies” din Aberdeen. La sfarsitul secolului XVIII, a rezultat rasa Aberdeen Angus, mai cunoscuta ca Black Angus datorita culorii predominant negre. Numele Angus provine de la celti, Aonghas in limba galica, si inseamna “prima alegere”. Astazi, rasa de vite Black Angus este printre cele mai apreciate rase de vaci pentru carne din lume.
In Germania, cresterea vitelor Angus a inceput in anul 1920.
Cumparate frecvent impreuna
(%) REDUCERI
Detalii speciale
Declinarea Responsabilitatii
FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.
Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare, produsele livrate putand diferi in ceea ce priveste culoarea, aspectul si textura. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea vizualizata pe un anumit tip de monitor folosit de client si cea a produsului în sine.
Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat. Informatiile din descrierea produselor noastre sunt furnizate cu scop informativ, nu reprezinta si nu inlocuiesc fisa tehnica sau orice alt document oficial al producatorului privind specificatiile tehnice, de depozitare si de utilizare.
De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul, etichetele si instructiunile produsului, inainte de a-l utiliza sau consuma, precum si orice alte informatii pe care producatorul le pune la dispozitie online, scris sau pe canalele sociale oficiale.
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru folosirea necorespunzatoare si/sau in necunostinta de cauza, ori abuziva, a produselor comercializate de noi, indiferent de situatia in care aceasta s-a produs.
Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Reviews
Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs