German Angus Rumpsteak Bone-In (Vrabioara cu Os) Dry-Aged, Congelat, cca. 500g

0.00
(0 Review-uri) Scrie un review
OG1615

Greutate aproximativa: 0.5Kg

Pret/kg: 412.5Lei

Tip Produs: CONGELAT

Info STOC: STOC FURNIZOR


20460 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plăți Securizate prin iPay BT
Livrare Curier RAPID
  • Livrare Produse Congelate/Refrigerate
  • Livrare produse
  • ATENTIE! Conditii de Plata Speciale

DESCRIERE produs German Angus Rumpsteak Bone-In (Vrabioara cu Os) Dry-Aged, Congelat, cca. 500g | Carne si Preparate din Carne

German Angus Rumpsteak Bone-In (Vrabioara cu Os) Dry-Aged, Congelat, cca. 500g 

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

 

German Angus Striploin cu os, maturat.

Dry-Aging (maturarea uscata) este o metoda de maturare speciala prin care carnea este maturata pe os timp de 35 de zile si apoi transata manual. Prin maturarea uscata, carnea pierde in greutate, devine mai frageda si isi intensifica savoarea.

Suculent, gustos, fraged.

  • Steak-ul perfect pentru Beefer®
  • Maturata 35 de zile
  • Frageda si savuroasa

In opinia noastra, dry-aged rumpsteak cu os (denumire SUA: Strip Loin bone in), din German Angus Beef, este steak-ul perfect pentru gratar, rafinat prin dry-aging. Dimensiunile acestui steak sunt perfecte pentru gratar, iar marginea cu grasime proeminenta, care NU trebuie indepartata, este raspunzatoare in mare parte pentru suculenta carnii. 

  • Pachet: cca. 500g 

Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,50Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate 

Congelat ultra-rapid, prin soc termic. Ambalat in vid.

A se pastra la congelator (-18°C). Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se consuma cat mai rapid.

  • Crescator: ferme din Germania
  • Origine: Germania
  • Regiune: diferite regiuni
  • Rasa: Deutsches Angus
  • Alimentatie: iarba, porumb dupa varsta de 8 luni
  • Maturare: 5 saptamani Dry-Aged
  • Transa: din zona lombara
  • Mod de preparare: Beefer®, gratar, tigaie, temperatura joasa, sous-vide. 

Ambalat de Otto Gourmet, Germania 

La dry-aging carnea nu se dezoseaza, ci se matureaza in carcasa. Dupa sacrificare, cele doua jumatati ale carcasei de vita sunt racite de la 37oC la 7oC (cu 1 grad pe ora). Apoi sunt taiate in sferturi, iar spatele este transat separat. Astazi numai piesele de cea mai buna calitate din zona spatelui sunt folosite in procesul complex de maturare uscata. Ribeye (antricot), Strip Loin (vrabioara), T-Bone si Porterhouse sunt atarnate in camerele de maturare in conditii controlate de umiditate (85%) si temperatura (2oC) timp de minimum 14 de zile astfel incat enzimele din carne sa aiba timpul necesar pentru a marunti proteinele din muschi. Aceasta piesa este maturata 35 de zile. Rezulta o carne suculenta si savuroasa care se gaseste numai in cele mai bune steakhouse-uri din SUA si UK.

Stratul uscat de la exteriorul carnii, rezultat in urma procesului de dry-aging, nu este indeparat la portionare. 

Strip Loin Steak bone in

Vrabioara provine din zona lombara si mai este cunoscuta ca Rumpsteak, Strip Loin sau Strip Steak. In Franta este cunoscuta ca Faux-Fillet sau Contre-Fillet. Aceasta contine si osul. Indiferent de denumire, piesa se poate recunoaste dupa marginea cu grasime foarte bine conturata. Aceasta NU se indeparteaza la frigere, contribuind foarte mult la suculenta fripturii. Dupa muschiul file, vrabioara este una dintre cele mai apreciate piese de carne de vita si este favorita doamnelor.

Are un continut ridicat de grasime, ceea ce inseamna ca vrabioara are savoare intensa si specifica. Tot datorita continutului ridicat de grasime, vrabioara poate fi innobilata prin dry-aging. Se recomanda savurarea vrabioarei rare (in sange) sau medium-rare (mediu spre in sange) pentru a savura gustul total al carnii. 

Varianta “bone-in” a Strip Loin Steak este cunoscuta si ca Shell Steak in SUA, uneori fiind denumita si Shell Loin, fiind o vrabioara cu o portiune de os. Aceasta este un proces costal (rest de coasta) semnificativ mai dezvoltat la mamiferele mari, cum ar fi vitele si caii, decat la om. In functie de modul de transare, o mica parte a osului superior al T-Bone-ului poate ramane in carnea Shell Steak-ului. 

Ce gust are carnea de vita Angus?

Carnea de vita Angus este infiltrata cu vinisoare fine de grasime, are fibrele fine si este frageda. Maturarea uscata (dry-aging) potenteaza gustul acestei carni de calitate superioara. 

German Angus beef

Rasa Angus provine din regiunile de coasta fertile din Estul Scotiei, fiind o incrucisare intre rasele de vaci fara coarne “Doddies” din regiunea Angus si “Humlies” din Aberdeen. La sfarsitul secolului XVIII, a rezultat rasa Aberdeen Angus, mai cunoscuta ca Black Angus datorita culorii predominant negre. Numele Angus provine de la celti, Aonghas in limba galica, si inseamna “prima alegere”. Astazi, rasa de vite Black Angus este printre cele mai apreciate rase de vaci pentru carne din lume. 

In Germania, cresterea vitelor Angus a inceput in anul 1920. 

Detalii speciale

Tip Produs:
CONGELAT
Info STOC:
STOC FURNIZOR
Greutate aproximativa:
0.5Kg
Pret/kg:
412.5Lei

Declinarea Responsabilitatii

FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.

Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare, produsele livrate putand diferi in ceea ce priveste culoarea, aspectul si textura. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea vizualizata pe un anumit tip de monitor folosit de client si cea a produsului în sine.

Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat. Informatiile din descrierea produselor noastre sunt furnizate cu scop informativ, nu reprezinta si nu inlocuiesc fisa tehnica sau orice alt document oficial al producatorului privind specificatiile tehnice, de depozitare si de utilizare.

De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul, etichetele si instructiunile produsului, inainte de a-l utiliza sau consuma, precum si orice alte informatii pe care producatorul le pune la dispozitie online, scris sau pe canalele sociale oficiale.

FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru folosirea necorespunzatoare si/sau in necunostinta de cauza, ori abuziva, a produselor comercializate de noi, indiferent de situatia in care aceasta s-a produs.

Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Reviews

Review-uri:
0.00 (0 Review-uri total)
  • 5 stele
    0
  • 4 stele
    0
  • 3 stele
    0
  • 2 stele
    0
  • 1 stea
    0
Ai folosit acest produs?
Spune ceva despre el pentru a-i ajuta si pe altii sa ia decizia corecta
Arata review-uri cu:
5 stele (0 Review-uri)
4 stele (0 Review-uri)
3 stele (0 Review-uri)
2 stele (0 Review-uri)
1 stea (0 Review-uri)

Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs