Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Glaces Tout l’Année - Alain Chartier

DISPONIBIL LA COMANDA Ce inseamna Disponibil la Comanda?
Matfer 813008

499 Lei TVA inclus

Glaces Tout l’Année - Alain Chartier | Carti Culinare O opera completa despre arta prepararii inghetatei pe tot parcursul anului. Clasate pe luni si in functie de sezonalitate, preparatele inghetate sunt prezentate pe parcursul a 384 de pagini. Sunt peste 430 de retete si mai mult de...
+

Glaces Tout l’Année - Alain Chartier | Carti Culinare

O opera completa despre arta prepararii inghetatei pe tot parcursul anului. Clasate pe luni si in functie de sezonalitate, preparatele inghetate sunt prezentate pe parcursul a 384 de pagini. Sunt peste 430 de retete si mai mult de 250 de fotografii.

Cartea este plina de creatii originale si contine nu numai retete ci si aspecte istorice, reglementari, economie, inovatii tehnologice si nutritie in ceea ce priveste gelateria.

Partea de retete este precedata de cateva capitole esentiale: Profesia se refera la reglementarile si tehnologiile care guverneaza prepararea inghetatei, trecand in revista comportamentul ingredientelor de baza, cum ar fi apa, lactatele, substanta uscata degresata din lapte (Extrait Sec Dégraissé du Lait – ESDL), zaharuri, oua, fructe, ciocolata etc. Sunt si capitole dedicate Consumatorului Gourmet si Tehnicilor

Capitolul “Inghetata Tot Timpul Anului” se deruleaza luna cu luna ilustrand cate o specialitate. Astfel, in Ianuarie se remarca biscuitii si cupcakes cu inghetata, in Februarie este randul snack-urilor sau mini-portiilor si a Zilei Indragostitilor, in Martie ajunge inghetata pe bat si deserturile pentru Paste in Aprilie, in Mai ni se ofera popsicles si sandwich-uri cu inghetata, in Iunie si in lunile urmatoare apar in menu cele mai racoritoare preparate: sorbeturi in Iulie, in August inghetata la cornet si la cutie, in Septembrie macarons cu inghetata, in Octombrie ecleruri cu inghetata, in Noiembrie inghetata la cupa,  iar deserturile din Decembrie se focalizeaza pe sfarsitul de an.   

Alain Chatier este Meilleur Ouvrier de France si campion mondial la gelaterie.

Detalii:

  • Cartonata: 384 pagini
  • Format: 245 x 325 mm
  • Editura: Éditions Maison Chartier, Franta
  • Limba: Franceza
  • Anul publicarii: 2016

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare), depinzand de stocul furnizorului. Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

AVANTAJE

Profita de Reduceri