+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Glasaj, Glazura din Ciocolata Amaruie, ChocO´shine, 41% Cacao, 6 Kg - Callebaut
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Glasaj, Glazura din Ciocolata Amaruie, ChocO´shine, 41% Cacao, 6 Kg - Callebaut

BOS 27842

 

Pret: 440,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Glasaj, Glazura din Ciocolata Amaruie, ChocO´shine, 41% Cacao, 6 Kg - Callebaut

 

Rezultate perfecte combinate cu usurinta in folosire.

Glazura gata de folosit, combina aspectul stralucitor cu gustul excelent de ciocolata neagra.

ChocO’shine contine 41% cacao si are un continut echilibrat de zahar. La 40oC, glazura are textura ideala pentru a fi aplicata pe preparatele congelate.

Alte avantaje: aproape fara bule, fina, efect de oglinda datorita ciocolatei stralucitoare, fina la taiere - nu se lipeste de lama cutitului.

Glazura de ciocolata neagra poate fi incalzita in cuptorul cu microunde direct in galeata. Deserturile pot fi congelate fara a-si pierde stralucirea.

Ingrediente: 41,5% ciocolata neagra (masa de cacao, zahar), sirop de glucoza, apa, stabilizator: sorbitol, umectant: E422, lapte condensat indulcit (lapte integral, zahar), gelifiant: pectina standardizata cu zahar, aroma naturala de vanilie, conservant: E200.

Alergeni: contine lapte.

Dupa deschidere, se pastreaza la +4/+6oC si trebuie consumata in maximum 4 saptamani.

Instructiuni: se pune in cuptorul cu microunde la maximum (600W), se scoate si se amesteca in mod regulat pentru a preveni arderea (max. 45oC). Se toarna peste prajiturile congelate. Sfat: pentru a obtine un glasaj foarte fin, se amesteca cu 5% apa.

A se pastra la loc uscat si racoros, intre 12 si 20oC. 

Galeata: 6 kg

 

Producator: Barry Callebaut, Belgia

 

 

 

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115