Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Glice (Mono si Digliceride ale Acizilor Grasi), TEXTURAS, 300g - Albert y Ferran Adria

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
250065 (B20464)
|  Producator: Sole Graells

118 Lei (TVA inclus)

Glice (Mono si Digliceride ale Acizilor Grasi), TEXTURAS, 300g - Albert y Ferran Adria Glice este un produs natural, monogliceride si digliceride derívate din grasimi. GLICE a fost selectionat datorita stabilitatii ridicate, pentru a fi folosit ca emulsionant care integreaza un mediu...
+

Glice (Mono si Digliceride ale Acizilor Grasi), TEXTURAS, 300g - Albert y Ferran Adria

Glice este un produs natural, monogliceride si digliceride derívate din grasimi.

GLICE a fost selectionat datorita stabilitatii ridicate, pentru a fi folosit ca emulsionant care integreaza un mediu apos intr-un mediu gras.

Pentru utilizare, intai este necesara desfacerea lui in elementul gras si apoi se adauga in elementul apos.

Este un emulgator, deci rolul sau principal este de a forma si de a stabiliza emulsiile, prin scaderea tensiunii superficiale dintre cele doua faze lichide nemiscibile.

In produsele fainoase mono gliceridele se adauga in scopul de a impiedica retrogradarea amilozei (componenta amidonului) si astfel, de a preveni  invechirea produselor de panificatie si de patiserie. Se formeaza un complex de emulgator-amiloza insolubil in apa.

Monogliceridele  interactioneaza cu proteinele glutenice din faina, cu care formeaza  combinatii complexe. Datorita acestei actiuni, se slabeste structura glutenului, creste capacitatea de hidratarea a cestuia se reduce elasticitatea sa, creste capacitatea de a retine gazele.

  • Se adauga in produse pe baza de cacao si ciocolata in doze “gs” in painea preparata din faina de grau etc.
  • Prezentare sub forma de fulgi.
  • Insolubil in mediu apos.
  • Se dizolva in ulei incalzit la 60oC.

In afara de stabilitatea si eficacitatea ca emulsionant, cu GLICE se poate textura, de exemplu, uleiul de masline.

Ingrediente: mono si digliceride ale acizilor grasi (E471)

Dozare pentru emulsionarea unui mediu apos intr-un mediu gras: 30 gr. / l.

Dozare pentru texturizare: 60 gr. / l.

Cutie: 300 grame

Producator: Sole Graells, Spania

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

Valoare Energetica: 2990 kJ/714kcal

Grasimi: 98 g

din care, acizi grasi saturati: <74 g

Carbohidrati: 0 g

din care, zahar: 0 g

Proteine: 0 g

Sare: 0,58 g

Producator:
Sole Graells

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri

Recomandari - Produse similare (din aceeasi categorie)