+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Gluco "Sferificacion Inversa" TEXTURAS Albert y Ferran Adria
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Gluco "Sferificacion Inversa" TEXTURAS Albert y Ferran Adria

250066

 

Pret: 190,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Gluco "Sferificacion Inversa" TEXTURAS Albert y Ferran Adria

Gluco este format din gluconolactat de calciu, un amestec de saruri de calciu (gluconat de calciu si lactat de calciu) care asigura un produs bogat in calciu, ideal pentru tehnica Sferificarii Inverse fara a conferi nici un gust preparatului cu care se lucreaza.

In industria alimentara se foloseste gluconolactat de calciu pentru a imbogati cu calciu diverse alimente.

Gluco a fost selectionat datorita comportamentului excelent in procesul de sferificare.

A se pastra la loc uscat si racoros.

Caracteristici:

Pudra.

Solubil la rece.

Se adauga Gluco inainte de orice alt produs pudra, altfel va fi greu de dizolvat. Se comporta bine si in medii acide, alcoolice si grasimi.

Cutie: 600 g

Important: Sferificare de Baza: Algin (+ Citras) + Calcic Sferificare Inversa: Gluco + Xantana + Algin

Producator: Sole Graells, Spania

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Clientii care au Cumparat acest Produs au mai Cumparat si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie

  Pret: 49,00 Lei

  Pret: 39,00 Lei

  Pret: 45,00 Lei

  Pret: 210,00 Lei

Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115