Dragi clienti,
Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!
Nicio postare gasita
Gluconolactat de Calciu.
Imbogateste continutul de calciu al preparatelor. Este complet insipid.
Este un amestec de saruri care permit incorporarea calciului intr-un anumit mediu, fara a afecta gustul. Este ideal pentru sferificarea inversa. Aduce suficient calciu in solutia lichida astfel incat Alginat-ul sa poata intra in reactie si sa sferifice. Nu are gust.
Se incorporeaza in preparatul pe care vrem sa-l imbogatim cu calciu.
Ingrediente: conservant: lactat de calciu (E327), sechestrant: gluconat de calciu (E578).Sferificarea Inversa
Acele lichide care deja contin calciu, cum ar fi produsele lactate, trebuie sferificate invers. Ceea ce inseamna inversarea primelor doua recipiente. Acelasi lucru se intampla si cu produsele care contin gluconolactat.
Din nou, avem trei recipiente:
Datorita inversarii recipientelor, se obtin sfere care vor ramane lichide in centru deoarece reactia este complet opusa sferificarii directe.
Sferele trebuie pastrate intr-un lichid cu densitate scazuta deoarece au tendinta de a se lipi unele de celelalte.
Aceasta tehnica produce sfere osmotice, ceea ce inseamna ca sferele au pori microscopici in membrana care absorb aromele din lichidul in care sunt pastrate.
Dozaj |
Utilizare |
Proprietati |
10-20 g/l |
Se amesteca, la rece, in produsul care va forma interiorul sferei. Intr-un alt bol se adauga apa si alginatul. Se adauga produsul de sfericat, sub forma de picaturi sau sfere mai mari, in Solutia de alginat. Se lasa putin sa gelifice si se separa. Se clatesc intr.-un alt bol. |
Utilizare: sferificare inversa.
A se pastra la loc uscat si racoros.
Cutie: 500 g
Producator: SOSA Ingredients, Spania
Reteta care foloseste produse cu continut de calciu:
Sfere din iaurt
Baie
Reteta pentru gluconolactat:
Sfere din zmeura
Baie
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
Cost expediere Fan Courier:
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT: