Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Gratar Japonez pentru Masa, Konro Stove BQ22, 92 x 35 x 20cm - Kaginushi

0.00
(0 Review-uri) Scrie un review
PALNISBBK4

Producator: Kaginushi Industry

Info STOC: IN STOC


4.28010 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plăți Securizate prin iPay BT
Livrare Curier RAPID
  • Livrare produse

Descriere produs

Gratar Japonez pentru Masa, Konro Stove BQ22 | Gratare cu Carbuni

Gratarul Konro pentru masa este realizat din diatomit.

Este perfect pentru yakitori gatite la masa, fie ca sunt din carne, fructe de mare, peste sau legume.

Se preteaza, in special, pentru carbunii binchotan fara a emana caldura excesiva in exterior.

Diatomitul se inroseste sub actiunea caldurii si capteaza razele infrarosii accentuandu-le, influentand in mod pozitiv calitatea preparatelor: pestele si carne capata crusta dar raman moi in interior.

Gatirea la carbuni din lemn in acest tip de gratar concentreaza la maximum gustul umami al preparatelor.

Gratarele din diatomit sunt cele mai bune pentru frigerea la jar.

Datorita durabilitatii si rezistentei la umezeala, gratarele Konro sunt foarte apreciate de catre profesionisti. 

Preparatele la gratar cu binchotan

Se aprinde focul cu carbuni din lemn obisnuit. Apoi se aseaza bucatile de binchotan pe grill pentru a le incalzi, a evacua aerul continut si pentru a evita scanteile odata aprins.

Se aseza bucatile de binchotan pe carbunii obisnuiti aprinsi, pana se incing si se inrosesc. In acest moment se pot scoate carbunii de lemn si se incepe procesul de gatire.

Combustia binchotan-ului este foarte lenta si permite utilizarea pe o perioada de mai multe ore.

La stingere, binchotan-ul ofera un avantaj pe care niciun carbune nu il are; poate fi imersat in apa cateva minute, apoi se pune la uscat peste noapte si, in final, timp de una - doua zile, se lasa la soare sau pe un calorifer (iarna), pentru a elimina toata umiditatea reziduala. Acum, binchotan-ul se poate reutiliza.

Frigerea la carbuni de binchotan este foarte apreciata pentru peste, rata si carne de vita.

Binchotan-ul se foloseste in restaurantele cele mai renumite din Japonia.

  • Material: diatomit.
  • Dimensiuni: 92 x 35 x 20 cm
  • Greutate: 25Kg

Producator: Kaginushi Industry, Japonia

Detalii speciale

Producator:
Kaginushi Industry
Info STOC:
IN STOC

Informatii Utile

FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.

Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare.

Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat.

De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul produsului.

Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Reviews

Review-uri:
0.00 (0 Review-uri total)
  • 5 stele
    0
  • 4 stele
    0
  • 3 stele
    0
  • 2 stele
    0
  • 1 stea
    0
Ai folosit acest produs?
Spune ceva despre el pentru a-i ajuta si pe altii sa ia decizia corecta
Arata review-uri cu:
5 stele (0 Review-uri)
4 stele (0 Review-uri)
3 stele (0 Review-uri)
2 stele (0 Review-uri)
1 stea (0 Review-uri)

Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs