Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Gratar Japonez pentru Masa, Konro Stove BQ8WF, 54 x 23 x 20cm - Kaginushi

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
PALMI NISBBK6
|  Producator: Kaginushi Industry

1.910 Lei (TVA inclus)

Gratar Japonez pentru Masa, Konro Stove BQ8WF, 54 x 23 x 20cm | Gratare cu Carbuni Gratarul Konro pentru masa este realizat din diatomit. Este perfect pentru yakitori gatite la masa, fie ca sunt din carne, fructe de mare, peste sau legume. Se preteaza, in special, pentru carbunii...
+

Gratar Japonez pentru Masa, Konro Stove BQ8WF, 54 x 23 x 20cm | Gratare cu Carbuni

Gratarul Konro pentru masa este realizat din diatomit.

Este perfect pentru yakitori gatite la masa, fie ca sunt din carne, fructe de mare, peste sau legume.

Se preteaza, in special, pentru carbunii binchotan fara a emana caldura excesiva in exterior.

Diatomitul se inroseste sub actiunea caldurii si capteaza razele infrarosii accentuandu-le, influentand in mod pozitiv calitatea preparatelor: pestele si carne capata crusta dar raman moi in interior.

Gatirea la carbuni din lemn in acest tip de gratar concentreaza la maximum gustul umami al preparatelor.

Gratarele din diatomit sunt cele mai bune pentru frigerea la jar.

Datorita durabilitatii si rezistentei la umezeala, gratarele Konro sunt foarte apreciate de catre profesionisti. 

Preparatele la gratar cu binchotan

Se aprinde focul cu carbuni din lemn obisnuit. Apoi se aseaza bucatile de binchotan pe grill pentru a le incalzi, a evacua aerul continut si pentru a evita scanteile odata aprins.

Se aseza bucatile de binchotan pe carbunii obisnuiti aprinsi, pana se incing si se inrosesc. In acest moment se pot scoate carbunii de lemn si se incepe procesul de gatire.

Combustia binchotan-ului este foarte lenta si permite utilizarea pe o perioada de mai multe ore.

La stingere, binchotan-ul ofera un avantaj pe care niciun carbune nu il are; poate fi imersat in apa cateva minute, apoi se pune la uscat peste noapte si, in final, timp de una - doua zile, se lasa la soare sau pe un calorifer (iarna), pentru a elimina toata umiditatea reziduala. Acum, binchotan-ul se poate reutiliza.

Frigerea la carbuni de binchotan este foarte apreciata pentru peste, rata si carne de vita.

Binchotan-ul se foloseste in restaurantele cele mai renumite din Japonia.

Material: diatomit.

Dimensiuni: 54 x 23 x 20 cm

Greutate: 11Kg

Producator: Kaginushi Industry, Japonia

Producator:
Kaginushi Industry

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri