Guma Xantana Pura, 500 g - SOSA

DISPONIBIL LA COMANDA Ce inseamna Disponibil la Comanda?
SOSA 58050018 (30387)
|  Producator: SOSA Ingredients

190 Lei cu TVA

Guma Xantana Pura, 500 g - SOSA Hidrat de carbon (fermentatie bacteriana a amidonului de porumb). Proprietati : ingrosator, emulgator, suspensor. Dozare : 2-5 g/kg Mod de folosire : se dizolva la rece sau la cald. Se incorporeaza cu ajutotul mixerului vertical....
+

Guma Xantana Pura, 500 g - SOSA

Hidrat de carbon (fermentatie bacteriana a amidonului de porumb).

Proprietati: ingrosator, emulgator, suspensor.

Dozare: 2-5 g/kg

Mod de folosire: se dizolva la rece sau la cald. Se incorporeaza cu ajutotul mixerului vertical.

Utilizare: cu orice tip de preparat lichid cu un continut de apa de cel putin 80%: sosuri, coulis, vinegrete, supe texturate, siropuri.

Observatii: rezistenta la temperatura ridicate si la congelare. Termo-ireversibila.

Preparate: sosuri de fructe, lichide suspensoare, supe texturate, vinegrete, sosuri.

 A se pastra la loc uscat si racoros.

Ingrediente: guma xantan (E415).

Cutie: 500 g

 Producator: SOSA Modern Gastronomy, Spania

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare), depinzand de stocul furnizorului. Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

  

AVANTAJE

Profita de Reduceri