- Garantat 100%
- Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plata cu card online - iPay BT
Sunt acceptate la plată toate cardurile Visa (emise sub siglele Visa și Visa Electron) și MasterCard (emise sub siglele MasterCard, Maestro și Cirrus) care au drept de utilizare pe Internet.
- Curier RAPID - în orice localitate din țară, fără costuri suplimentare.
-
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (Temperatură controlată) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
-
Livrare produse
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR" timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (temperatura controlata) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
*Livrarea produselor congelate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
Atentie!
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
Recomandari produse similare (din aceeasi categorie)
Descriere produs
Hatcho Miso, Rosu, 300g - Maruya Hatcho - Ingrediente Japoneze
Ingredientele acestui miso rosu Premium sunt simple si naturale: soia, sare, orz prajit si apa.
Inarmati cu un veritabil know-how, artizanii Maruya realizeaza amestecuri de diferite ingrediente, in butoaie, si le acopera cu pietre pentru a le compresa.
Greutatea totala a pietrelor depaseste 5 tone!
Prepararea incepe in iarna si, dupa 2 veri si 2 ierni, adica 2 sau 3 ani si jumatate de fermentare, se obtine in sfarsit hatcho Miso – o pasta foarte ferma de culoare brun-roscata. Pe parcursul perioadei de fermentare, miso lucreaza natural fara nici cea mai mica interventie umana, in niciun moment. Artizanii se bazeaza complet pe natura, pastrand traditia!
Aroma este surprinzator de intensa, cu note de cacao, malt si cafea.
- Recomandari: in mod traditional, aces miso se foloseste pentru dashi cu gust intens. In bucataria occidentala merge pefect cu un fond foarte aromat, pentru sosuri (peste, vanat, carne gatita lent) sau pentru a potenta gustul supelor.
- Ingrediente: soia, apa, sare, pudra de orz prajit, aspergillus oryzae.
- Alergeni: contine soia si gluten (orz).
- Origine: Aichi, Japonia.
- Cutie: 400g
- A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina.
- Dupa deschidere se pastreaza in frigider. Se poate congela pentru o conservare mai indelungata (12 luni).
- Este posibila formarea unei drojdii albe pe suprafata, este total inofensiva si se inlatura de cum apare. (Micile puncta albe ce se pot distinge in pasta miso sunt particule de amino-acizi perfect consumabile).
- Producator: Maruya Hatcho, Japonia
Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)
- Valoare Energetica: 866 kJ/204kcal
- Grasimi: 2,2 g
- din care, acizi grasi saturati: 0,38 g
- Carbohidrati: 24,4 g
- din care, zahar: 0,5 g
- Proteine: 21,9 g
- Sare: 11,7 g
Maruya Hatcho Miso
Compania Maruya Hatcho Miso s-a specializat in producerea de miso inca din secolul XIV (1337)! Pe parcursul perioadei beligerante din Japonia, din 1467 pana in 1615, acest miso era servit soldatilor Shogunului Leyasu Tokugawa.
De unde vine denumirea „Hatcho Miso”?
„Cho” este o veche unitate de masura a lungimii, echivalenta cu 109,09m. „Hat” (diminutiv al lui Hatchi) inseamna „8”, iar hatcho se poate traduce prin 8-cho sau 870 metri.
Firma Maruya Hatcho Miso, cu sediul in comuna Hatcho, Prefectura Aichi, se situeaza la o distanta de un hatcho (870m) de castelul Okazaki. Aceasta zona era un punct strategic pentru transportul maritim deoarece era o raspantie a vechiului drum Tôkaido, punct folosit de corabiile de pe raul Yahagigawa. In perioada Edo (1603 - 1868), era un port ce se bucura de monopolul comertului cu sare. Era deci simplu de procurat ingrediente ca soia si sare, necesare producerii de miso a carui livrare se efectua apoi prin intermediul transportului maritim.
Maruya Hatcho Miso produce miso dupa metode ancestrale de fermentare naturala in butoaie mari din lemn de cedru (butoaie cu diametrul de 2m).
Producerea Hatcho Miso are etape foarte precise:
Selectia foarte atenta a celor mai bune boabe de soia, spalarea si clatirea boabelor, apoi inmuierea in apa limpede, scurgerea si apoi gatirea la abur, racirea naturala, confectionarea de bile de dimensiunile unei mingi de tenis cu pasta obtinuta, apoi insamantarea cu drojdii naturale, producerea de Kôji (pasta starter obtinut dupa zaharificarea amidonului din boabele de soia) care se lasa la crescut.
Kôji, sub forma de bile, este apoi zdrobit si amestecat cu sare si apa pentru a obtine „moromi” sau must. Amestecul este pus in butoaie de cedru in straturi. Artizanii presand amestecul din butoaie pentru a-l aplatiza si a-l omogeniza. Aceasta operatiune se repeta strat dupa strat. Ultimul strat se acopera cu o panza de in si incep sa se aseze pietrele astfel inact sa se taseze si compreseze amestecul ce va fermenta natural.
Cumparate frecvent impreuna
(%) REDUCERI
Detalii speciale
Informatii Utile
FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.
Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare.
Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat.
De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul produsului.
Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Reviews
Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs