Nicio postare gasita
Cartea creaza o punte intre retetele traditionale si reinterpretarea lor moderna.
Preparatele de patiserie mostenite (Saint-Honoré, millefeuilles, babas, galettes des rois, tarte aux pommes, bûches de Noël, Paris Brest si Mont Blanc) sunt abordate in cele 8 teme ale cartii, Jean-Michel Perruchon propunand 9 creatii de fiecare. Rezulta 72 de retete care sunt prezentate in carte.
Cartea este ilustrata cu fotografii de dimensiuni mari si cu scheme de montaj.
Detalii:
Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).
Timpul de livrare:
Cost expediere Fan Courier:
Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.