Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Hon Kuzu, 150g - Daikaku Sohonpo, Japonia

0.00
(0 Review-uri) Scrie un review
UMP139

Producator: Daikaku Sohonpo, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR


11600 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plăți Securizate prin iPay BT
Livrare Curier RAPID
  • Livrare produse

Descriere produs

Hon Kuzu, 150g - Daikaku Sohonpo, Japonia

Hon kuzu este obtiut din radacinile plantei cu acelasi ume, cunoscuta si sub numele de vita japoneza. Bogata in amidon, radacina de kuzu este transformata in pudra pentru a servi ca ingrosator in special pentru produsele japoneze de patiserie/cofetarie.

Fata de alti ingrosatori, particulele de kuzu sunt extrem de fine si confera o textura unica si delicata. Are, deasemenea, avantajul de a favoriza o mai buna pastrare a temperaturii alimentelor.

Gust: neutru, cu textura fina si delicata.

Recomandari: kuzu se foloseste la ingrosat sosuri si supe carora le confera un aspect onctuos. Se poate folosi si la prepararea jeleurilor de frute si a altor deserturi. Se presara pe legume inainte de gatire, pentru a ramane mai crocante sau pentru a se incorpora mai bine in aluatul de prajit, pentru a deveni mai crocante. Amestecat cu putin apa si incalzit usor, devine transparent. 

  • Ingrediente: 100% amidon de kuzu.
  • Origine: Japonia 
  • Pachet: 150g 
  • A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina. 
  • Producator: Daikaku Sohonpo, Japonia 

Daikaku Sohonpo

Amplasata pe muntele Koya, situat la est de Osaka, Daikaku Sohonpo a inventat tofu de susan. Muntele Koya este renumit pentru complexul de peste o suta de temple budiste, iar tofu de susan, realizat nu pe baza de soia ci de susan si kuzu, este un aliment traditional pe muntele Koya, inclus in regimul alimentar al calugarilor datorita calitatilor sale foarte sanatoase.

Este bogat in proteine, in magneziu, in vitamine si, in plus, tofu de susan este un aliment adecvat modului de viata al calugarilor budisti din regiune.

Astfel, Daikaku Sohonpo produce din 1988 un tofu de susan realizat cu mare atentie, folosind ingrediente locale si o apa ce izvoraste la poalele muntelui Koya. Daikaku Sohonpo propune produse sanatoase specifice muntelui Koya, cum ar fi tofu de susan si kuzu, un ingredient universal.

Detalii speciale

Producator:
Daikaku Sohonpo, Japonia
Info STOC:
STOC FURNIZOR

Informatii Utile

FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.

Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare.

Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat.

De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul produsului.

Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Reviews

Review-uri:
0.00 (0 Review-uri total)
  • 5 stele
    0
  • 4 stele
    0
  • 3 stele
    0
  • 2 stele
    0
  • 1 stea
    0
Ai folosit acest produs?
Spune ceva despre el pentru a-i ajuta si pe altii sa ia decizia corecta
Arata review-uri cu:
5 stele (0 Review-uri)
4 stele (0 Review-uri)
3 stele (0 Review-uri)
2 stele (0 Review-uri)
1 stea (0 Review-uri)

Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs