Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Icre de Somon Salbatic de Alaska, Balik Pearls, 100g - Balik

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
OG8128

170 Lei (TVA inclus)

Icre de Somon Salbatic de Alaska, Balik Pearls, 100g - Balik Perle proaspete de somon de Alaska , sarate si usor pasteurizate. Recomandate pentru canapele delicioase si pentru decorat preparatele culinare.  Perle stralucitoare, mari si portocalii Gust proaspat si textura crocanta...
+

Icre de Somon Salbatic de Alaska, Balik Pearls, 100g - Balik

Perle proaspete de somon de Alaska, sarate si usor pasteurizate. Recomandate pentru canapele delicioase si pentru decorat preparatele culinare. 

  • Perle stralucitoare, mari si portocalii
  • Gust proaspat si textura crocanta
  • Somon salbatic pescuit in Alaska

 _________

  • Ingrediente: icre de somon, sare.   
  • Alergeni: contin peste.
  • Origine: SUA.
  • Recomandari: felii de paine buna unse cu unt sarat, blini cu crème fraiche. 
  • Borcan: 100g 

A se pastra la rece (+4 / +7oC). 

Producator: Caviar House & Prunier, Elvetia 

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

  • Valoare Energetica: 954 kJ/228kcal
  • Grasimi: 10,7 g
  • din care, acizi grasi saturati: 3,1 g
  • Carbohidrati: 1,9 g
  • din care, zahar: < 0,8 g
  • Proteine: 29,9 g
  • Sare: 3,03 g 

Caviar - perlele negre pline de savoare

Numele Prunier este recunoscut pe piata caviarului de peste 140 de ani. In anul 1872, Alfred Prunier a deschis primul restaurant de fructe de mare din Paris si, deoarece oaspetilor ca Oscar Wilde si Sarah Bernhardt le placea caviarul, Prunier il importa direct din Rusia; familia Prunier a primit dreptul de import exclusiv, la nivel mondial, in anul 1918. In anul 1925 Emile Prunier a deschis magazinul “Prunier” pe bulevardul Victor Hugo oferind nu numai caviar rusesc ci si sturion din Gironde, care inca mai exista in salbaticie la vremea aceea.   

Chiar si astazi, aceasta delicatesa costisitoare nu si-a pierdut deloc reputatia. Mai ales deoarece produsele de calitate sunt la mare cautare si au devenit din ce in ce mai rare.

In anul 2004 Prunier a fuzionat cu Caviar House, cel mai mare importator de caviar iranian. Icrele de sturion se transforma in caviar numai prin maturare si sarare cu sare gema iraniana, conform retetelor vechi de secole; iranianul Cahv-Jar inseamna “turta care-ti da putere” - facand referire la vechea practica persana de a consuma caviarul sub forma de turta, ca un fel de elixir. Gustul caviarului are note usor iodate, cu tonuri marine si de mirodenii. Cunoscatorii considera ca icrele trebuie sa alunece pe cerul gurii, daca sunt de calitate. Similar cu maturarea sampaniei, dozele cu caviar, pastrate in camera de maturare, trebuie intoarse, ciocanite si rotite timp de cateva saptamani.

Somonul Balik. Dupa disparitia ultimului tar al Rusiei, in 1918, secretul afumarii nobilului file de somon Balik* a fost dat uitarii. Totusi, zeci de ani mai tarziu, nepotul ultimului furnizor al curtii imperiale a Rusiei a devoalat reteta. Acum, somonul afumat atat de apreciat de tarul Rusiei este prelucrat si afumat manual acolo unde ne-am astepta mai putin: in regiunea alpina Toggenburg, localitatea Ebersol din Elvetia. Somonul afumat Balik este apreciat si exportat in toata lumea. Prunier se afla in continuare pe bulevardul Victor Hugo din Paris, unde se poate gasi si somonul Balik. 

*Balyk (in rusa: балык) este peste sarat si maturat, in special specii valoroase (sturion, somon). Inseamna “peste” in limbile turcice (se scrie Balik in turca). In rusa inseamna “cea mai buna bucata din peste”.

Producator:
Caviar House & Prunier, Elvetia

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri