- Garantat 100%
- Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plata cu card online - iPay BT
Sunt acceptate la plată toate cardurile Visa (emise sub siglele Visa și Visa Electron) și MasterCard (emise sub siglele MasterCard, Maestro și Cirrus) care au drept de utilizare pe Internet.
- Curier RAPID - în orice localitate din țară, fără costuri suplimentare.
-
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (Temperatură controlată) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
-
Livrare Produse Congelate/Refrigerate
Livrarea produselor congelate/Refrigerate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalarea produselor congelate/refrigerate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
< ATENTIE >
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
Plata si Returnarea produselor alimentare congelate/refrigerate
Plata pentru produsele alimentare congelate/refrigerate se poate face doar cu card online sau prin Ordin de Plata.
Conform OUG nr. 34/2014, art. 16, litera d: se excepteaza de la dreptul de retur furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid. Produsele alimentare, trebuie sa aiba ambalajul de origine intact. Va rugam sa aveti in vedere ca, din motive de siguranta alimentara, produsele alimentare congelate si cele al caror ambalaj a fost desfacut, NU se returneaza.
-
Livrare produse
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR" timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (temperatura controlata) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
*Livrarea produselor congelate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
Atentie!
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
-
ATENTIE! Conditii de Plata SpecialeMetode de plata disponibile
- iPay BT
- Ordin de plată
Recomandari produse similare (din aceeasi categorie)
DESCRIERE produs T-Bone de Bizon, Congelat, cca. 800g - Canada | Carne si Preparate din Carne
T-Bone de Bizon, Congelat, cca. 800g - Canada
ATENTIE!
Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.
Filé < 1,2cm
Fratele mai mic al Porterhouse-lui.
Carnea de bizon este gustoasa, frageda si originala, cu note condimentate datorita ierburilor salbatice si mineralelor pe care le consuma. Rumenit in tigaie si apoi stropita cu unt - un vis al iubitorilor de steak.
- Gustul este intre carnea de vita si vanat
- Textura delicata, cu note condimentate
- Din vastele preerii ale Canadei
- Crescator: ferme de familie din Canada
- Origine: Canada
- Rasa: Bizon
- Alimentatie: iarba si pana la 180 de ierburi salbatice
- Transa: lombara
- Structura: cu os
- Preparare: gratar, tigaie, temperatura joasa, sous-vide
- Pachet (ambalat in vid): cca. 800g
- Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,80Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate.
- A se pastra congelate (min. -18OC).
- Ambalat de Otto Gourmet, Germania
Bizon - Buffalo
In ciuda numelui englezesc “Buffalo”, bizonul nu este nici pe departe un “bivol indian” ci o bovina salbatica inrudita cu zimburl european. Totusi, bizonul american difera de rudele europene prin preferinta de a trai in spatiul deschis al preeriilor, spre deosebire de zimbru care prefera padurile. Comparativ, zimbrul este mai inalt la greabăn decat bizonul, care in schimb este mai masiv. Zimbrul nu este doar mai inalt decat bizonul, ci este si mai zvelt si are o constituţie fizica mai atletica, care-i permite sa fie mai agil. Zimbrul are de asemenea blana mai scurta pe cap, gat si picioarele anterioare decat bizonul si coloritul mai uniform, bizonul avand de regula capul si gatul mai inchise la culoare decat restul corpului. Zimbrii au inclusiv coarnele si cozile proportional mai lungi decat ale bizonilor. Anatomic, zimbrii au 14 perechi de coaste, pe cand bizonii au un număr de 15 perechi.
Deoarece gitul bizonului este plasat mai jos decât al zimbrului, acest erbivor preferă mai mult sa pasca iarba, fata de zimbru care prefera mai degraba sa se hraneasca cu frunzele arborilor si arbustilor. Coarnele zimbrilor sunt pozitionate diferit de ale bizonilro, favorizând lupta cu adversarul prin incrucisarea coarnelor si impingerea si dezechilibrarea acestuia, similar cu luptele dintre taurii domestici. Atunci cand se luptă intre ei, bizonii aleg in general sa se izbeasca in forta.
Zimbrii şi bizonii sunt probabil cei mai impresionanti reprezentanti ai bovinelor salbatice din zielele noastre.
Deoarece limba lor albastruie era considerata o delicatesa, bizonii au fost aproape exterminati inainte de mijlocul secolului XIX. Totusi, datorita fondatorilor Parcului National Yellowstone, in 1872, cativa au fost salvati. 150 de ani mai tarziu, numarul lor a crescut semnificativ, iar acum 400000 de animale traiesc in turme imense din rezervatiile americane si canadiene. Aici bizonii pot haladui in pace pe vastele preerii, fara grajduri, deoarece sunt obligatorii cresterea in libertate si hranirea naturala a animalelor salbatice. Carnea de bizon american si-a capatat gustul unic si original datorita consumului diversificat al unui mare numar de lante, minerale, ierburi, ferigi si muschi.
Carnea taurilor, care pot ajunge pana la o greutate de 900Kg, fiind cele mai mari mamifere terestre din America de Nord, este gustoasa si condimentata datorita aportului de pana la circa 200 de plante diferite cum ar fi iarba, ierburi salbatice, muschi si licheni. Este foarte frageda, comparandu-se cu carnea de pui din punct de vedere al fragezimii.
In ciuda masivitatii sale, bizonul poate alerga prin preerie cu o viteza de pana la 50Km/h, fiind si un bun inotator.
Ce este T-Bone Steak?
T-Bone Steak este fratele mai mic al Porterhouse steak. Este o transa din partea lombara a vitei (short loin) si se compune din vrabioara si o mica parte din muschiul filé. Osul in forma de T separa cele doua parti si ii da numele de T-Bone Steak.
T-Bone Steak contine o mica parte de muschi filé deoarece este transat din zona lombara a animalului unde acesta se termina.
Ce caracterizeaza un T-Bone Steak?
Este o piesa caracterizata de osul in forma de T, si o adevarata atractie pentru ochi! Este excelent pentru frigerea rapida. Stratul exterior de grasime ii confera o suculenta unica atunci cand este pregatit la gratar. In plus, savoarea fripturii este potentata de os.
T Bone Steak nu este special numai datorita osului impresionant, ci si pentru ca sunt doua transe de carne intr-o singura piesa: vrabioara pe o parte si muschiul filé pe cealalta parte a osului. Dimensiunile filé-ului determina numele pe care aceasta piesa il primeste. Cu un filé de aproximativ 1,2cm vorbim de T-Bone Steak, de la 3,2cm este deja Porterhouse Steak.
Cum se prepara un T-Bone Steak?
Carnea se dezgheata in frigider, se dezambaleaza si se tine 2 ore la temperatura camerei. T-Bone Steak este perfect pentru gratar. Inainte de gatire se cresteaza marginea grasa pentru a evita torsionarea carnii si a asigura gatirea uniforma. Prima oara se pune marginea cu grasime pe gratar!
Apoi se rumeneste rapid pe amble parti (aproximativ 2 minute pe fiecare parte), la temperatura ridicata, si apoi se da la cuptor la 130oC (cu ventilatie) pana cand se obtine temperatura de 46oC in centrul termic. Se scoate si se lasa 10 minute la odihnit. Temperatura din centrul termic va creste la aprox. 52oC. Se glazureaza apoi rapid intr-o tigaie cu unt topit, scaldand-o din abundenta cu untul inspumat (in care se pot adauga crengute de cimbru si rozmarin, catei de usturoi in coaja). Temperatura in centrul termic va ajunge la 54 - 55oC (Mediu Rare). Se taie carnea de pe os, se feliaza si se presara cu sare de mare.
(%) REDUCERI
Detalii speciale
Declinarea Responsabilitatii
FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.
Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare, produsele livrate putand diferi in ceea ce priveste culoarea, aspectul si textura. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea vizualizata pe un anumit tip de monitor folosit de client si cea a produsului în sine.
Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat. Informatiile din descrierea produselor noastre sunt furnizate cu scop informativ, nu reprezinta si nu inlocuiesc fisa tehnica sau orice alt document oficial al producatorului privind specificatiile tehnice, de depozitare si de utilizare.
De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul, etichetele si instructiunile produsului, inainte de a-l utiliza sau consuma, precum si orice alte informatii pe care producatorul le pune la dispozitie online, scris sau pe canalele sociale oficiale.
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru folosirea necorespunzatoare si/sau in necunostinta de cauza, ori abuziva, a produselor comercializate de noi, indiferent de situatia in care aceasta s-a produs.
Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Reviews
Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs