- Garantat 100%
- Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plata cu card online - iPay BT
Sunt acceptate la plată toate cardurile Visa (emise sub siglele Visa și Visa Electron) și MasterCard (emise sub siglele MasterCard, Maestro și Cirrus) care au drept de utilizare pe Internet.
- Curier RAPID - în orice localitate din țară, fără costuri suplimentare.
-
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (Temperatură controlată) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
-
Livrare produse
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR" timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (temperatura controlata) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
*Livrarea produselor congelate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
Atentie!
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
-
ATENTIE! Conditii de Plata SpecialeMetode de plata disponibile
- Plata Ramburs (la primirea coletului)
- iPay BT
- Ordin de plată
Recomandari produse similare (din aceeasi categorie)
DESCRIERE produs The Art of the Restaurateur - Nicholas Lander | Librarie
The Art of the Restaurateur - Nicholas Lander
In limba engleza.
Cartea prezinta istoriile ascune din spatele unora dintre cele mai bune restaurante din lume si celebreaza complexa dar nerecunoscuta arta a restauranorului (proprietarului de restaurant).
Pana acum 30 de ani, proprietarii de restaurante erau considerati cele mai importante personaje in ceea ce priveste succesul unui restaurant, bucatarii ramanand in bucatarie. Situatia a inceput sa se schimbe, la sfarsitul anilor 1970, odata cu ridicarea lui Paul Bocuse, si a continuat cu aparitia bucatarilor vedeta.
Proprietarii de restaurant sunt extrem de importanti, dar foarte rar se scrie despre ei si sunt destul de subapreciati. Profesia, pe langa aspectele comerciale si sociale, prezinta un interes uman fundamental: numele de restaurator, ca profesie, provine din verbul francez restaurer de pe vremea cand rolul lor era sa restabileasca sanatatea calatorilor zgaltaiti prin gropile de pe drumurile Frantei secolului al XIX-lea.
Rolul lor s-a schimbat intre timp si continua sa evolueze intr-un mod fascinant. In ciuda atentiei si profesionalismului multor restauratori, totusi afacerile cu restaurante raman inca pe un loc fruntas in cee ce priveste riscul financiar.
In Marea Britanie, numai industria constructiilor cunoaste mai multe falimente. Deasemenea, marile branduri si lanturi de restaurante au ingreunat viata restaurantelor independente. Dar aceste personaje au toate cate o poveste extraordinara de spus, povesti ce ii vor captiva pe cei dezamagiti de lumea corporatista, inspirand noua generatie de restauratori in devenire si furnizand o lectura motivanta pentru oricine este interesat de modul de functionare al restaurantelor moderne.
Aflati cum Alan Yau a pierdut controlul restaurantului Wagamama din cauza unor neintelegeri in familie si cum Danny Meyer, avand in spatele sau doua restaurante cu un succes imens (Union Square Café si Gramercy Tavern), a deschis Blue Smoke – un restaurant de barbecue fara sa perceapa ca toti newyorkezii se considera experti in barbecue, cu totii fiind convinsi ca tot ce facea el era gresit. In spatele fiecarui succes este o poveste la fel de dramatica despre ceva care a mers foarte rau. Atunci cand reteta a fost inteleasa si aplicata corect, restauratorii de succes au reusit sa creeze unele dintre cele mai reprezentative restaurante ale lumii.
Acoperind subiecte diverse, de la gasirea locului potrivit si importanta design-ului adevcat, la alegerea celui mai bun bucatar si deciderea genului de mancare ce urmeaza a se servi, la personalul de conducere si modul de abordare a clientilor dificili, fiecare poveste este fascinanta, diferita si are ceva de spus despre ceea ce inseamna crearea unui restaurant de succes.
Fiind el insusi un restaurator (a detinut restaurantul L’Escargot din Soho in anii 1980), Nicholas Lander (n. in 1952) cunoaste si intelege acest gen de afacere. In ultimii 21 de ani, a scris The Restaurant Insider, rubrica de restaurant extrem de apreciata din Financial Times, care a devenit o lectura obligatorie pentru toata clientela de restaurant si pentru profesionisti.
“Nobu nu a fost cladit intr-o singura zi. In splendid ilustrata carte al lui Nicholas Lander… Drew Nieporent si 19 alti proprietari de restaurante dezvaluie de ce este nevoie (curaj, creativitate, abilitati) pentru a conduce un restaurant de top. O lectura obligatorie pentru cei care iubesc sa mearga la restaurant.” - Details
“…Serveste ca o excelenta introducere in lumea conducerii restaurantelor. Intr-o lume in care chefii beneficiaza de toata atentia, este placut sa vezi ca munca incredibil de grea a proprietarului de restaurant este apreciata la adevarata valoare.” – Eater National
“Intr-o era a bucatarilor vedeta, aceasta carte isi intoarce privirea catre eroii nevazuti ai industriei ospitalitatii. Prin redarea istorisirilor despre cresterea celor mai faimoase restaurante ale timpurilor noastre si a proprietarilor din spatele lor, cartea studiaza succesele si esecurile fiecaruia, precum si deciziile acestora in ceea ce priveste amplasamentul, design-ul, menu-ul si multe altele.” – La Cucina Italiana
“Daca v-ati intrebat vreodata ce implica conducerea unui singur local sau a unui imperiu in crestere, acum aveti sansa de a invata.” – The Wall Street Journal
“O multime de oameni viseaza la deschiderea unui restaurant si putini au cea mai vaga idee despre ceea ce implica. Intalniti 20 din cei mai mari restauratori, inclusiv pe Danny Meter si Joe Bastianich, pentru a invata bazele a ceea ce formeaza succesul unui local si pastrarea acestuia (Ne plac si ilustatiile!).” - Goop
“De departe una dintre cele mai bune carti, aparute vreodata, care au legatura cu mancarea si restaurantele … Pe cat de fascinanta pe atat de agreabila.” – LondonLampost.com
Detalii:
- Cartonata: 352 pagini
- Format: 245 x 172 mm
- Ilustratii: 50
- Editura: Phaidon
- Limba: Engleza
- Anul publicarii: 2012
(%) REDUCERI
Detalii speciale
Declinarea Responsabilitatii
FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.
Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare, produsele livrate putand diferi in ceea ce priveste culoarea, aspectul si textura. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea vizualizata pe un anumit tip de monitor folosit de client si cea a produsului în sine.
Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat. Informatiile din descrierea produselor noastre sunt furnizate cu scop informativ, nu reprezinta si nu inlocuiesc fisa tehnica sau orice alt document oficial al producatorului privind specificatiile tehnice, de depozitare si de utilizare.
De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul, etichetele si instructiunile produsului, inainte de a-l utiliza sau consuma, precum si orice alte informatii pe care producatorul le pune la dispozitie online, scris sau pe canalele sociale oficiale.
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru folosirea necorespunzatoare si/sau in necunostinta de cauza, ori abuziva, a produselor comercializate de noi, indiferent de situatia in care aceasta s-a produs.
Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Reviews
Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs